+ művészet & politika

Öngyilkos lett Rózsa Milán

Rózsa Milán korábban az Együtt-PM tagja volt, aktivistaként pedig részt vett abban az akcióban is, amikor néhányan felmásztak a Sándor-palota erkélyére.

Keresés a weben

Rózsa Milán politikai aktivista közeli barátai kezdték osztani a Facebookon, hogy a régóta depresszióval küzdő, 26 éves fiatal vonat elé ugrott – írja a 444.hu.

Rózsa Milán korábban az Együtt-PM tagja volt, aktivistaként pedig részt vett abban az akcióban is, amikor néhányan felmásztak a Sándor-palota erkélyére, ő mászott be a melegjogokért tüntetve az orosz nagykövetség udvarára is, és ő volt az egyik tüntető, akit a rendőrség őrizetbe vett a netadó elleni tüntetés után a Fidesz-székház megrongálásakor.

Rózsa napokig ült a fogdában, pedig a rendőrségnek nem volt bizonyítéka vele szemben, és felvételeken is látszik, hogy inkább megakadályozni próbálta a rongálást. Rózsa az esetről az ATV-ben számolt be, ez volt utolsó tévés szereplése.

Barátai ilyen kommenteket írnak a haláláról szóló Facebook-posztokhoz:

Kérnék mindenkit, hogy próbáljuk megtisztelni azzal Milán emlékét, hogy nem gyártunk köré elméleteket. Ez most tényleg az, amit írtunk…

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. bölöni gergő szerint:

    Aha, Igen, Értem. Nem gyártok elméleteket, de…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top