+ Film

Megmutatjuk, hogyan jött létre a drónpornó művészete (18+)

drónpornó

Eleinte csak szép tájakat akartak felvenni, benne szeretkező párokkal. Aztán ez a lájtos filmkészítés kezdett átalakulni valódi konceptuális művészetté.

Új műfaj van születőben a felnőtt filmek kategóriájában: ez pedig nem más, mint a drónok által forgatott kukkolós pornó.

Az ember természeténél fogva szeret belesni más emberek magánéletébe, ezt ugye nem kell mondanom a reality show-k népszerűségének csúcsán. Viszont amíg a valóságshow-k igencsak megrendezetettek és a legkevésbé sem valóságosak, addig a drónok által forgatott filmek – és nem csak a pornóra gondolok – sokkal természetesebbnek hatnak.

Az egész ötlet onnan ered, hogy a drónokra felszerelt kis kamerákkal teljesen más perspektívából lehet filmfelvételt készíteni, mint a hagyományos, földi kamerákkal. Így ami fel sem tűnne a földön – mert például a bokorban szeretkezik egy pár -, az mindjárt előtűnik a drónkamera segítségével. Ha jobban belegondolunk, ez igencsak pikáns gondolatmenetet tud elindítani.

drónpornó

A Drone Boning honlapján meg is tekinthetjük az új műfaj néhány darabját, hogy legyen fogalmunk az új kukkolás szépségeiről. A DronePorn kitalálója, Brandon LaGanke szerint: ‘Pornózz, ne háborúzz’. Ez a ‘Szeretkezz, ne háborúzz’ hippi felfogás 21. századi megfelelője. Dehát a szex is halad a korral, ha lehet ilyet mondani. La Ganke azt mondta, hogy eleinte csak szép tájakat akartak felvenni, benne szeretkező párokkal. Aztán ez a lájtos filmkészítés kezdett átalakulni valódi konceptuális művészetté.

Problémájuk akkor akadt, amikor egy néptelen tengerparton forgattak, ahol legnagyobb meglepetésükre megjelent egy hölgy, aki felháborodva kelt ki magából, hogy „Maguk tényleg itt forgatnak pornót, ahol a gyereket meg a kutyát sétáltatom?” .Hát, erre nincs mit mondani. La Ganke-ék jobbnak látták, ha maradnak az elhagyatott erdőrészeken és partszakaszokon, mert hát a szex még mindig privát dolog – még akkor is, ha drónokon kukkolunk.

drónpornó

Mindenesetre egyelőre nem úgy tűnik, hogy a drónpornó felváltaná a hagyományosat. La Ganke jól megmondta: ‘Ha nem tudsz magadhoz nyúlni egy pornófilmet nézve, akkor az a film nem az igazi.’ A drónos sem…

Fordította: Mészáros Dóra

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top