+ Film

Elkészült a hetedik Star Wars film

A produkció a Star Wars: The Force Awakens (Az Erő ébredése) címmel kerül majd a mozikba. Sokak szerint jobb lesz, mint az eddigiek.

Keresés a weben

Befejeződött a Star Wars VII. részének forgatása. A produkció a Star Wars: The Force Awakens (Az Erő ébredése) címmel kerül majd a mozikba.

A tervek szerint az űrsaga új részének premierjét 2015 decemberében tartják. A filmben az Oscar-díjas Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Adam Driver és Oscar Isaac is szerepel.

A The Force Awakens a készülő újabb Star Wars-trilógia első darabja. A korábbi két trilógiát még a sorozat atyjának, George Lucasnak a cége, a LucasFilm készítette. A Disney 2012-ben vásárolta fel a produkciós vállalatot több mint négymilliárd dollárért, és nyomban bejelentette, hogy újabb trilógiát tervez.

A brit Pinewood filmstúdióban forgatott új epizódban a széria korábbi jól ismert szereplői szintén megjelennek: Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamil is feltűnik a filmvásznon.

A The Force Awakens harminc évvel a Star Wars: VI. rész – A jedi visszatér című 1983-ban készült epizód után játszódik. A filmet J. J. Abrams rendezte.

A hét végén a C-3PO-t játszó Anthony Daniels azt twitterezte, hogy a VII. rész még a sorozat sokak szerint eddigi legjobbnak tartott A Birodalom visszavág című V. epizódjánál is jobb lesz.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top