+ Parasztvakítás blog

Négy óra tartós szex: nem lehetetlen, kipróbáltuk

szex

És döntöttünk, olvasóink tájékoztatása érdekében kipróbáljuk. Megkértük Timit és Gyurit, két gyakornokunkat, hogy próbálják ki a szert, és számoljanak be élményeikről.

Fölkeltette érdeklődésünket egy sokat ígérő levél:

4 órás NON STOP szerelem, mint a régi szamurájoknál! Próbálja ki ezt az új kezelést!

És döntöttünk, olvasóink tájékoztatása érdekében kipróbáljuk. Megkértük Timit és Gyurit, két gyakornokunkat, hogy próbálják ki a szert, és számoljanak be élményeikről. De először nézzük, mire is számíthattak.

Egyetlen kapszula ebből az ösztönt felkorbácsoló, japán szerből és máris készen áll! Mindössze 30 másodpercen belül egy RENDKÍVÜLI, KEMÉNY, MEREV nemi szervű, hatalmas szamuráj EREJÉT fogja érezni, ahogy nemi szerve kard módjára AGRESSZÍVVÉ, VASTAGGÁ és olyan HATALMASSÁ válik, hogy eláll tőle a szava!

De van még tovább is:

Kedves Barátom,

mit szólna hozzá, ha szerelmi élete ÓRIÁSI lendületet kapna? … És szerelmi kapcsolatait SZÁZ SZÁZALÉKKAL megsokszorozná? … Partnere érzékeit elvarázsolná és valóságos “rabszolgájává” tenné, megőrjítené őt az Ön fáradhatatlan orgazmusgépével? Ahhoz, hogy mindezt elérje, RENDKÍVÜLI nemi szervre van szüksége: egy hatalmas, erős és potens MEGA-SZERVRE – egy soklövetű TOP-GUN-ra, azaz csúcsteljesítményű fegyverre, amellyel naponta akár 10-szer is orgazmusa lesz!

Gyuri és Timi izgatottan várták a szer hatását, amelyről azt is kell tudni, hogy Ginko Bilobát tartalmaz, tehát el is lazít. Ezen Gyuri kicsit csodálkozott, merthogy hogyan lesz ő egyszerre ellazult és szupercsődör. De erre csak a gyakorlat adhatott választ. Elvonultak hát, hogy élményeket gyűjtsenek, mondván, a szex mindenkié.

Gyuri beszámolója:

“Először arra gondoltam, nem veszem be a szert, mert már amúgy is rég le akartam feküdni Timivel, és féltem, hogy elrontja az egészet ez a tabletta, de hát megígértem a beszámolót. És valóban megtörtént a csoda. Azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy ha közösségi helyre készülünk – uszoda, szauna – semmiképpen ne használjuk, mert nincs ellenszer. Négyórás brutális merevedés. Majd szét durrantam. Az első óra után viszont zavarni kezdett, hogy ez nem én vagyok, nem én produkálom, és bár fizikailag jól bírtam, szükség volt egy kis lelki szünetre.”

Eközben Timi:

“Megmondom őszintén, egy éve szerelmes vagyok Gyuriba, de hogy pont egy újságcikk miatt kell vele először lefeküdnöm, erre nem számítottam, úgyhogy inkább nekem volt szükség ellazítóra: ittam előtte egy deci unikumot. Amin Gyuri végigment, félelmetes volt. Igaz, most láttam először meztelenül, mégis hihetetlennek tűnt az az elképesztően nagy szerszám.”

Gyuri így folytatja:

“Aztán egy újabb másfél óra múlva abbahagytuk. Én állatnak éreztem magam, Timinek meg megfájdult a micsodája. Arra azért jó volt, hogy a végén elmondta, hogy szerelmes belém, mire én baromira elszégyelltem magam. Még két és fél órát állt a broki. Mondhatom, pocsék volt. Vagy inkább félelmetes. Olyan, mintha az ember egyszer csak repülni tudna, vagy valami olyasmit, amit eddig nem tudott. Egyszer talán érdemes kipróbálni, de én úgy vagyok vele, aki kispöcsű, az próbáljon inkább megbarátkozni vele.”

Végül Timi:

“Nem mondom, hogy rossz volt. Vagyis akkor volt jó, amikor belefeledkeztem. Nem minden a méret, de azért kávéskanállal levest merni eléggé vicces. Nem tudom, hogy nézünk holnap egymás szemébe Gyurival, de lehet, hogy megkérem, ismételjünk.”

10 hozzászólás

10 Comments

 1. Asztalos János

  2014-11-05 - 16:08

  A japán kapszula nevét szeretném megtudni.
  Előre is köszönöm.

  • Podmaniczky Szilárd

   Podmaniczky Szilárd

   2014-11-05 - 16:19

   Ez itt ugyan nem a reklám helye, de olvasónk kérése, ezért megadjuk: Gigal formula. De nem tőlünk tudja!

   • Zoli

    2015-02-23 - 21:47

    Ennek tényleg ilyen hatása van?Nehéz elhinni hogy van ilyen készítmény

   • KisTehen

    2015-04-24 - 12:50

    Alapkúra: 1 flakon 30 alkalomra 12.200 HUF
    Intenzív kúra: 2 flakon 60 alkalomra 17.600 HUF
    Megakúra: 3 flakon 90 alkalomra 26.750 HUF
    Gyűjtőmegrendelés: 5 flakon Ajándék egy barát 36.450 HUF
    De nem tőlem tudja!

 2. Edward Lewis

  2015-03-24 - 14:38

  Helló! Hát … ez az írás azért eléggé PR cikk szagú :-s Van esetleg olyan olvasó, aki be tud számolni a tapasztalatáról? Thx 🙂

  • horváth szabolcs

   2015-04-24 - 13:08

   háát..úgy látom nemsokan:))))

 3. Roulou

  2015-04-24 - 20:20

  De jó dolga van ott a gyakornokoknak. Leadnám a jelentkezésemet, hasonló feladatokat is szívesen bármikor teljesítek. Ez a cikk komoly, vagy mi ez? És tényleg egy ilyen cikkben, ahol gyakornokok munkaszexéről van szó, micsodának kell nevezni a puncit?

 4. Kiss János

  2015-05-17 - 23:18

  Sziasztok!
  Van olyan olvasó aki kipróbálta már a terméket. Mik a tapasztalatok???

 5. nyiltoni

  2015-08-20 - 11:41

  marhaság

  • béla

   2015-08-25 - 09:43

   Hát szerintem ez egy átverés mint minden ilyen mert Én mér csak kiváncsiságból is kipróbáltam és sennilyen hatása nincs. Illetve hazudnék ha ezt állitanám mert hatása az van mégpedig pénztárcakönnyitő hatása, ennyi.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top