+ Zene

Jön a Motörhead és John Newman a Volt Fesztiválra

motörhead , volt

Három előadót is bejelentettek a jövő évi Volt Fesztiválra – ismét jön a Motörhead Magyarországra.

Keresés a weben

A Motörhead, John Newman, valamint a Lilly Wood is fellép jövőre a VOLT Fesztiválon. A soproni rendezvény 2015-ben július 1-jétől 4-ig tart – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A 2015-ös VOLT Fesztiválra szerdán elindult a jegyértékesítés. Az árak tavaly óta nem változtak, az első ezer bérlethez kedvezményesen juthat hozzá a közönség. A szervezők tájékoztatása szerint a korábbinál is komfortosabb kemping kialakítása érdekében 2015-től kempingjegyet bocsátanak ki.

A jövőre 40 éves, Lemmy Kilmister énekes-basszusgitáros által vezetett csapat eddig 22 stúdióalbumot készített, és mintegy 30 millió albumot adott el világszerte. A Motörhead szinte hazajár Magyarországra, a 2015-ös soproni koncert már a tizenegyedik lesz: az első 1984-ben a Volán-pályán volt, a legutóbbi 2011-ben a Sziget fesztiválon.

A jövőre 25 éves brit pop-soul előadó, John Newman Love Me Again című dalával hódította meg a világ slágerlistáit, valamint a Rudimental “hangjaként” is sok rajongót szerzett magának. Idén már járt Magyarországon, a zamárdi Strand Fesztiválon lépett fel, néhány héttel ezelőtt debütált legújabb dala, a Calvin Harrisszel közös Blame.

A francia Lilly Wood 2014 nagy felfedezettje. A párizsi duó könnyed hangvételű, folkos elemekkel színezett popslágereket készít. Nevéhez fűződik a Prayer in C című dal, amely nyilván jövőre Sopronban, első magyarországi fellépésükön is elhangzik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top