+ Zene

Elképesztően látványos videót készített Szabó Balázs Bandája

A héten ötéves születésnapját tartó zenekar karrierje első videójával dobja fel évfordulóját. A klip a Hétköznapi című dalhoz készült. Leesett az állunk.

A Szabó Balázs Bandája három év után idén márciusban jelentkezett harmadik albumával, az Élet elvitelre című lemezzel. A héten ötéves születésnapját (november 8-án az Akváriumban) tartó zenekar karrierje első videójával dobja fel évfordulóját. A klip a Hétköznapi című dalhoz készült.

A népszerű dalhoz a Vandad Kashefi vezette Anormal Productions forgatott stop motion technikával egy nagyon látványos videót. A dalt megkapó történetté képiesítő klipben megváltozik a víz halmazállapota, megelevenedik a reggeli tükörtojás és sült szalonna, a főhős pedig az elemekkel és az elektromossággal dacolva hoz létre kapcsolatot távoli partnerével. A felvételek még nyáron zajlottak, egy budai kislakásban, ahova gyakorlatilag beköltözött a zenekar és a stáb a forgatás pár napjára. A kinti, esős jeleneteket viszont már egy raktárépület tetején vették fel, persze sosem akkor esett, amikor kellett volna, így egy jókora slag segítségével öntötték a vizet Balázsra, és mivel speciális technikával készült a klip, a jelenet akkor végtelennek tűnt, de a videó egyik legszebb, emblematikus képsora lett végül – olvasható a Recorderen.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top