+ Életmód

Legálisan kémkedhetsz a gyerek után

A TeenSafe egy olyan telefonos applikáció, amivel belenézhetsz a gyereked mobiljába a tudta nélkül.

A TeenSafe egy olyan telefonos applikáció, amivel belenézhetsz a gyereked mobiljába a tudta nélkül, ha még nem múlt el 18, és te vagy a törvényes képviselője. Ez legális, amíg nem írsz a nevében, csak figyeled, óvod és véded – írja a 444.hu.

Havi 14.95 dollárért (kb. 3500ft) hozzáférsz a gyermek összes smséhez, törölt smséhez, a híváslistájához, a telefonkönyvéhez, a netes keresési előzményeihez, a megnyitott oldalak listájához, hogy hol járt, kik követik az Instagramon, kiket követ az Instagramon, kik a barátai a Facebookon és miket írtak, lájkoltak.

Képernyőfotó 2014-11-02 - 10.00.52 AM

Fotó: TeenSafe

A jelszó: a gyerek védelme. A 444.hu cikke alaposan felvázolja, milyen problémákkal lehet szembesülni, ha a szülő megrendeli ezt a szolgáltalást. Kétségtelen, hogy nagy előnyben van az a szülő, aki tényleg mindent tud a gyermekéről, de fair-e ez az egész kémkedősdi a gyermekkel szemben? Kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a tini önmagam levelezéseit, böngészési előzményeit édesanyám gond nélkül olvasgatja. De mi történik ha talál valamit? Elképzelem, ahogy ülök a szobámban, mint tini, a leckémet írom, anyám beront, az iPhone-ját a szemem elé tolja, megnyitja a TeenSafe alkalmazást, és remegő hangon visszaolvassa, hogy hogyan tervezem magam leinni a hétvégén. Nem valószínű, hogy repestem volna örömömben, vagy, hogy magamtól bármit elmondtam volna édesanyámnak, hiszen úgyis ott van minden a TeenSafe-ben.

A 444 kommentelői is hasonlóan vélekednek a forradalmi alkalmazásról:

Amelyik szülőnek kémkednie kell a gyereke után az nem való szülőnek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top