+ Gasztro

Mától Gasztrosétány a belvárosban

Mától gasztrosétány a belvárosban

Több mint százféle magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel várja látogatóit az ország legnagyobb street food utcája, a Belvárosi Gasztrosétány.

November elsejétől négy hónapon át, havonta váltakozó tematikával tölti meg a belváros ékkövét pezsgéssel a Belvárosi Gasztrosétány.

Több mint százféle magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel várja látogatóit az ország legnagyobb street food utcája, a Belvárosi Gasztrosétány. A négy hónapon át tartó gasztronómiai rendezvénynek a belvárosi Erzsébet tér ad helyet, minden hónapban más tematikával. Novemberben Belvárosi Liba és Újbor Fesztivál, decemberben Belvárosi Karácsony, januárban Belvárosi Disznótor, februárban pedig Belvárosi Sajtfesztivál várja az érdeklődőket az elnevezéshez illő specialitásokkal.

A Belvárosi Gasztrosétányon hétvégente ráadásul termelői piac is nyílik, ahol a budapestiek friss élelmiszerekhez juthatnak, kedvező áron, egyenesen az őstermelőktől. A gasztronómiai élvezetek mellett a szervezők minden héten érdekes programokkal, színpaddal, és fűtött terasszal készülnek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top