+ Film

Pár nap alatt több ezren megnézték ezt a kisjátékfilmet – videó

újratervezés , tóth barnabás

A Tóth Barnabás rendezte kisjátékfilm, az Újratervezés most újra megtekinthető – a főszerepekben Pogány Judit és Kovács Zsolt.

Újra elérhető a Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével készült Újratervezés című kisjátékfilm, amely múlt év decemberében pár napig több ezer látogatót vonzott az interneten – írja a Pozitívnap.

A 12 perces kisjátékfilm a Montreáli Filmfesztivált is megjárta és besöpört egy rakás díjat, köztük a Filmkritikusok díját, a Friss Hús fesztivál közönségdíját, AISFF közönségdíjat kapott Szöulban és a legjobb kisfilm lett egy indianapolisi fesztiválon. A váratlan fordulatot tartogató történet egy házaspár mindennapi életébe, kapcsolatába, civódásaiba avat be.

A film rendezője, Tóth Barnabás azzal indokolta a film.hu-nak, hogy alkotását most újra közzétette az interneten, hogy közpénzből készült és lassan egy éve lehetett róla hírt hallani.

Díjat nyert itt is, meg ott is, arra gondoltam, bosszantó lehet, hogy a „köz” nem láthatja. És persze azért, mert már nagyon meg akartam mutatni, és most sok jó hír volt róla, jó energia volt körülötte. Legszívesebben azonnal feltennék mindig mindent mindenhova, ha ezzel nem ártanék a filmnek és a producereknek (és magamnak). Hosszú távon nálam nem kérdés a teljes, ingyenes láthatás, ha közpénzből készítek valamit

– mondta a rendező.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top