+ Tudósítás

Ismét tömegek a tüntetésen

A kormány által bevezetni tervezett internetadó ellen kezdődött újabb tüntetés Budapesten, az V. kerületi József nádor téren.

A kormány által bevezetni tervezett internetadó ellen kezdődött újabb tüntetés Budapesten, az V. kerületi József nádor téren ma este. A felszólalók a törvényjavaslat visszavonását követelték, majd a budai Clark Ádám térre indultak a tiltakozók.

Várady Zsolt, az iwiw közösségi portál alapítója a teret teljesen megtöltő tömeg előtt azt mondta, azért a nulla kilométerkőhöz mennek, mert ezzel akarják megüzenni a kormánynak, hogy mennyi adót fizetnének az internethasználatért.

Az internetadó egy jelképe a kormány önkényuralmának. Sokan vagyunk, és a céljaink tiszták, éppen ezért az internetadó bevezetését meg tudjuk akadályozni.

Egy platós teherautó mögött a tömeg megindult a József nádor térről az Erzsébet tér, Astoria, Erzsébet híd, Lánchíd utca útvonalon a Clark Ádám térre.

Tüntetés Pécsen

Tüntetés Pécsett, Fotó: MTI

Tüntetnek Győrben is

Tüntetnek Győrött is, Fotó: MTI

Debrecen

Debrecen, Fotó: MTI

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. eroberto71 szerint:

    Csak azt nem értem hogy amikor ezreket raktak az utcára a devizahitelek miatt akkor miért nem mozdult meg az ország? Az nem volt annyira fontos mint a net adó?!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top