+ Tudomány

Stephen Hawking különleges élményeiről posztol a Facebookon

stephen hawking, nagy-britannia

Stephen Hawking mindenki legnagyobb meglepetésére feltűnt a Facebookon. Úgy tűnik, a 72 éves tudósnak tetszik az új felület: az első napon rögtön három bejegyzést is közzétett.

Mindig is kíváncsi voltam, mi hozta létre az univerzumot. Lehet, hogy a tér és az idő mibenléte örökké rejtély marad, de ez sosem csüggesztett. Másokkal való kapcsolatunk határtalanul megnőtt mostanság és most, hogy lehetőségem lett rá, alig várom, hogy megosszam ezt veletek. Legyetek kíváncsiak, én tudom, hogy mindig az leszek. Üdvözöllek és köszönöm, hogy meglátogattad a Facebook oldalamat.

– így köszöntötte pénteken 1 600 000 követőjét Stephen Hawking a Facebookon. Hawking oldalát a professzor csapata üzemelteti, de a tudós saját posztjait külön jelölik. Az első napon Hawking három bejegyzést is közzétett, a fent olvasható beköszönésen túl írt a jegesvödrös kihívásról, amit érthető módon nem teljesített, de helyette gyermekei öntötték le magukat. Posztolt még az idei Starmus fesztiválról is, ahol tudományos előadások és rockkoncertek egyaránt vannak, idén fellépett Brian May és Rick Wakeman is, Hawking mellett beszédet tartott Richard Dawkins biológus is.

Legutóbb is furcsa helyen találkozhattunk Stephen Hawkinggal, a tudós idén a Monty Python búcsúelőadásának nézője és közreműködője is volt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top