+ Zene

Meghalt a Hungária egykori énekesnője

hungária

Csordás Ilona életének 51. évében hunyt el, egyelőre ismeretlen körülmények között. Halálhírét Fenyő Miklós jelentette be.

Csordás Ilona, Plexi halálának hírét a Hungária együttes frontembere, Fenyő Miklós jelentette be közösségi oldalán. Életének 51. évében hunyt el, egyelőre ismeretlen körülmények között – írja a Hír24.

Az énekesnő a Hungária együttes vokalistája volt a 80-as években, ezért a tragikus hírt a zenekar énekese, Fenyő Miklós tette közzé.

Fájdalommal és megrendüléssel vettük tudomásul, hogy vezető vokalistánk, Csordás Ilona, Plexi, elhunyt. Színpadi munkánkat a vele együtt eltöltött évek, a vele közösen létrehozott produkciók színvonalához méltóan szeretnénk a jövőben is végezni, az iránta érzett tisztelet és szeretet kifejezéseként. Minden hozzátartozójával közösséget vállalva, osztozunk mély gyászukban. Emlékét kegyelettel őrizzük, személyét, munkáját, hivatástudatát, zene iránti odaadását sosem felejtjük.
Isten Veled, nyugodj békében Plexi!

– írta Fenyő.

A Hungária egykori tagjaira nehéz idők járnak mostanában, hiszen a korábbi szaxofonos, Fekete Gyula, Szaxi Maxi egészségügyi állapota is aggasztó. Egy évvel ezelőtt pedig az alapító, Csomós Péter is elhunyt.

(Forrás: Hír 24)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top