+ Irodalom

Rowling bejelentette, hogy újabb Harry Potter-epizód várható

Rowling bejelentette, hogy újabb Harry Potter történet várható

J. K. Rowling Halloween alkalmából szeretné meglepni az örök Potter-híveket, a hónap végén exkluzív történetet publikál a varázslók világából.

J. K. Rowling Halloween alkalmából szeretné meglepni az örök Potter-híveket. Az írónő bejelentette, hogy a hónap végén egy különleges Harry Potter-történetet publikál az írónő hivatalos honlapján – írja az Independent.

A halloweeni meglepetés-történet Dolores Umbridge, a Harry Potter és a Főnik rendjéből ismert gonosz ex Hogwarts-tanár kalandjait meséli el. Umbridge karakterét a filmekben Imelda Staunton játszotta. A rajongóknak egy nagyjából 1700 szavas epizódot ígérnek, amelyben fény derül a rettegett tanár sötét múltjára.

Rowlingnak nem ez az első Potter-folytatása a sorozat hetedik kötetének kiadása óta. Idén júliusban már megjelent egy rövidke írás, amelyben a 33 esztendős, őszbe hajló Harry újra találkozik barátaival, Hermionéval és Ronnal, Neville-el és Lunával a Kviddics Világkupa alkalmából. A júliusi extrát akkora érdeklődés övezte, hogy a közvetítő Pottermore.com összeomlott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top