+ Média

Gulyás Gergely a bokszkesztyűvel hirdetett vitaműsorban

Gulyás Gergely a bokszkesztyűvel hirdetett vitaműsorban

Íróink, esszéistáink és politikusaink ringbe szállnak, hogy valós párbeszédet kezdeményezzenek szélesebb társadalmi rétegeket érintő témákban. Szorítóban a magyar kultúra.

A Magyar Írószövetség új közéleti, kulturális vitasorozatot indít KultúrRing címmel. A sorozat meghívott előadói olyan kulturális és közéleti témákat tárgyalnak, amelyek a társadalom szélesebb rétegét is foglalkoztatják. Az Írószövetség történelmi hagyományaihoz híven igyekszik a ma sokszor méltatlan vitáknak kulturált és mértéktartó keretet nyújtani. Célja az egymástól eltérő vélemények és nézetek ütköztetése és egyeztetése az értelmes párbeszéd kialakítása érdekében.

A műsor előadói Babarczy Eszter kritikus, esszéista, eszme- és művészettörténész, Gulyás Gergely jogász, a Fidesz országgyűlési képviselője és frakcióvezető-helyettese, Hiller István történész, az MSZP országgyűlési képviselője, a Magyar Országgyűlés alelnöke, Jelenits István, piarista szerzetes, teológus, író, Schiffer András, ügyvéd, az LMP országgyűlési képviselője, egyik alapítója és társelnöke, Wehner Tibor, író, művészettörténész. A játékvezető szerepében pedig Horkay Hörcher Ferenc eszmetörténész, kritikus és egyetemi tanár.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top