+ Média

Tüntess az internetadó ellen!

Hatalmas felháborodást váltott ki a hírt: jön az internetadó. A Facebookon szerveződő, vasárnapra időzített tüntetésre közel tízezren kattintották be az ott leszek gombot.

Hatalmas felháborodás övezte a hírt: jön az internetadó. A Facebookon szerveződő, vasárnapra időzített tüntetésre közel tízezren kattintották be az ott leszek gombot.

Ez már biztos Orbánék megadóztatnák az internetezést. Ne hagyjuk! Csatlakozzatok a tüntetéshez és lájkoltjátok a Százezren az internetadó ellen oldalt. Két órán belül 2500-an lettünk már, meg tudjuk akadályozni az újabb adót.

– írja a Facebookon a Tüntetés az internetezés adóztatása ellen című esemény leírása.

Ha nem szeretnél minden giga adatforgalom után 150 forintot fizetni (1GB adat = kb. fél DVD minőségű film = 3-4 HD YouTube videó), akkor gyere most vasárnap este 6-ra a Nemzetgazdasági Minisztérium elé a József Nádor térre, és emeld fel a hangod és a telefonod!

internetadó

18.00 – Gyülekező

18.30 – Világítsunk egyszerre sokan a telefonokkal az ég felé!

Információk az internetadóról nálunk itt, a 444-en, a hvg.hu-n, a vs.hu-n.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. cydor szerint:

    még mindig nem értem, hogy miért kell sajnálni az internetszolgáltatókat annyira, hogy tüntetést szerveztek, hogy e kelljen adót fizetniük, lapátolhassák ki a 10milliárdokat az országból, és a fejlesztéseket amit a szélessávú internet fejlesztése érdekében az Unio miatt is be kell vezetnie Magyarországnak máshonnan kelljen elvonni.
    azért nem lehet töntetni, hogy olcsóbb legyen az internet, és a szolgálatók itthon költsék el fejlesztésekre a nyereségüket?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top