+ Zene

Jártál valaha musical fesztiválon?

musical fesztivál

A Musical Fesztivál eseménysorozat első estjén mások mellett Koós Réka, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila és Nagy Sándor is színpadra lép.

Itt a remek alkalom, november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában, a Musical Fesztivál eseménysorozat első estjén mások mellett Koós Réka, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila és Nagy Sándor is színpadra lép.

Ha musical, akkor tánc, zene, szerelem, szenvedély, humor, szomorúság, boldogság, ritmus, és mély érzelmek. A Danubius Music egy nagyszabású eseménysorozattal tiszteleg a musicalek előtt: az ország első Musical Fesztiválját szervezik meg. A minőségi szórakozást ígérő fesztivál keretein belül felcsendülnek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai.

Az eseménysorozat első koncertjére november 8-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, ahol este nyolctól magyar musical színészek, énekesek kiemelkedő alakjai, igazi tehetségek szórakoztatják a nagyérdeműt. Fellép Koós Réka, Vermes Tímea, Gyulai Júlia, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila és Nagy Sándor is, akik apró történeteket jelenítenek meg a közönség előtt a zene nagyságában. A művészek egyénisége, tehetsége, profizmusa lehengerlő élményt biztosít a publikumnak.

Jegyek rendelhetők itt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top