+ Színház

Újra indul a Willany Leó Improvizációs Táncszínház

Grecsó Zoltán hat éve alakult táncszínháza új helyszínen, a budapesti Király utcában jelentkezik szerdánként.

Újra indul a Willany Leó Improvizációs Táncszínház: az előadások szerdától az új helyre, a budapesti Király utcába költözött Spicc Stúdióban láthatók.

Grecsó Zoltán hat éve alakult improvizációs táncszínháza, a Willany Leó szerdánként új helyszínen, a budapesti Király utcai Central Passage bevásárlóközpont első emeletén, a megújult Spicc Stúdióban jelentkezik – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008 júniusában jött létre a Tűzraktérben, majd ugyanez év novemberétől az Erzsébet téri Gödör Klub Spicc Stúdiójában lelt állandó otthonra egészen a hely 2012-es megszűnéséig.

Az alapító Grecsó Zoltán táncos-koreográfus koncepciója ma is változatlan: átfogó élményt nyújtani a közönségnek a kortárstánc sokszínűségéről lelkes pályakezdők és tapasztalt profi táncosok közreműködésével.

A fiatalok körében népszerű, improvizációra épülő estek a műfaj sajátosságaiból eredően egyszeriek és megismételhetetlenek: a csapat kreatív energiáinak, a nézők befogadóképességének, koncentrációjának a függvényében születik meg és változik estéről estére a produkció – olvasható a dokumentumban.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top