+ Zene

Holtan találták a koncert szervezőjét

Holtan találták a koncert szervezőjét

Holtan találták szombaton egy férfit, aki egyik szervezője volt annak az előző napi popkoncertnek, amelyen egy balesetben meghalt 16 fiatal.

Holtan találtak szombaton Dél-Koreában egy férfit, aki az egyik szervezője volt annak az előző napi popkoncertnek, amelyen egy balesetben meghalt 16 fiatal.

A koncerten sokan álltak egy tizenkét négyzetméteres szellőzőrácson, és az a teher alatt beszakadt, az emberek pedig az alatta húsz méter mély betonaknába zuhantak. A tragédiában – amely Szöul közelében, Szöngnam városban történt – nyolcan életveszélyesen megsérültek, további hárman pedig súlyosan.A koncert szabadtéri volt, a 4Minute nevű, Ázsia-szerte népszerű lányzenekar lépett fel. A nézősereg mintegy hétszáz főnyi volt, zömmel szintén lányokból állt. Egyelőre nem tudni, miért szakadt be a szellőzőrács.

A szóban forgó 37 éves rendezvényszervező annak a tudományos és technológiai intézetnek volt az alkalmazottja, amely szponzorálta az eseményt. A koncert helyszínétől nem messze találták meg holtan szombat reggel – közölte a szöngnami városvezetés szóvivője. Egy rendőrfelügyelő közlése szerint a férfi leesett vagy leugrott egy tízemeletes épület tetejéről. A rendőrség előzőleg, még péntek este kihallgatta őt a tragédiával kapcsolatban.

A cikk egy hirado.hu-ról származó hír szerkesztett változata.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top