+ Zene

Ő a legtöbbet kereső halott

Ő a legtöbbet kereső halott - Jackson

A pop királya öt évvel ezelőtt hunyt el. Azóta már nem első alkalommal vezeti a Forbes listáját, idei éves bevételét 140 millió dollárra becsülik.

A Forbes magazin által évente felállított listán ismét Michael Jackson foglalja el az első helyet a legtöbbet „kereső” elhunyt hírességek sorában. A pop királya öt évvel ezelőtt hunyt el, idei éves bevételét 140 millió dollárra becsülik.

Ő a legtöbbet kereső halott - Jackson

Michael Jacksonnak ez sorozatban a második éve, hogy vezeti a Forbes magazin listáját, két évvel ezelőtt Elizabeth Taylor túrta ki megszokott helyéről. A mostani siker feltehetően az idén megjelent Xscape című lemeznek köszönhető, ami a pop királyának archívumából merítve nyolc, eddig ismeretlen számmal ajándékozta meg a hű rajongókat. Az ezüst-érmes idén Elvis Presley lett, jócskán lemaradva Jackson mögött szerény 55 milló dolláros éves bevétellel, míg a 2011-ben elhunyt Elisabeth Taylor most a negyedik helyre szorult. A Forbes magazin tizenhármas listáján végezte többek között az 1981-ben elhunyt Bob Marley és John Lennon hagyatéka is, tartva a 20, illetve a 12 millió dolláros bevételi számokat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top