+ Média

Nem lesz Nemzeti/Közszolgálati bulvár-televízió!

bulvár

Az MTVA cáfolja azokat az értesüléseket, melyek szerint bulvárcsatornát kívánnak létrehozni a közszolgálati műsorszolgáltató keretei között.

A Népszava által nyilvánosságra hozott információk szerint a közszolgálati bulvárcsatorna célja az RTL Klub további „marginalizálása”, azok után, hogy sem a reklámadó, sem a programdíj beszedésének megtiltása nem hozta meg a – feltételezések szerint – kívánt eredményt.

Az ötlet állítólag Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadótól ered – állítja a Népszava egy, Habony Árpád „gondolkodását jól ismerő, a médiaüzletben érdekelt” forrásra hivatkozva. A forrás szerint elképzelhető, hogy jövő ősszel beindulhat a közszolgálati bulvártévé.

Az MTVA szerint minden alapot nélkülöz az a híresztelés, amely szerint bulvár-csatornát készítenének elő.

(Az MTVA sajtóközleményei között még nem jelent meg a cáfolat, október 16-án az index cikkére reagálva közölték, hogy Valótlan vádakat fogalmaz meg az Index 2014.10.16-i cikkében, amikor azt állítja, hogy az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója, Papp Dániel hírhamisítást követett el egy három évvel ezelőtt általa készített híradós anyagban, mely Daniel Cohn-Bendit, zöldpárti EP képviselőről szólt. A teljes közlemény elolvasható itt.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top