+ Ajánló

Célegyenesben az Eltűnt könyvek nyomában

könyvek

Valódi kincsekre bukkantak az Eltűnt könyvek nyomában résztvevői! Alig egy héttel a zárás előtt több mint 70 bejegyzést neveztek szerzői az Antikvárium.hu blogversenyére. Csatlakozz Te is

Valódi kincsekre bukkantak az Eltűnt könyvek nyomában résztvevői! Alig egy héttel a zárás előtt több mint 70 bejegyzést neveztek szerzői az Antikvárium.hu blogversenyére. Csatlakozz Te is a megmérettetéshez október 22-én éjfélig, értékes nyeremények várnak rád! A részleteket és az eddig beérkezett posztokat az alábbi linken találod.

Ha izgalmas könyvajánlókra vágysz, akkor is érdemes ellátogatnod oldalunkra. Amennyiben részt veszel a közönségszavazáson, az első voksodat 500 forintos kuponnal jutalmazzuk, amelyet az Antikvárium.hu oldalán használhatsz fel. A játék végén pedig 2 darab 5000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk ki. Támogasd a neked legjobban tetsző posztot, s közben fedezz fel olyan könyveket, mint Mary Shelley Frankensteinje vagy Fehér Klára Bezzeg az én időmben című műve!

Az első három helyezettről rangos szakmai zsűri dönt, amelynek tagjai: Lobo, Magyarország első és talán legismertebb könyvbloggere, Boldvai Ákos, az Antikvárium.hu ügyvezetője és Grozdits Hahó, a Librarius.hu online folyóirat főszerkesztő-helyettese. November 3-án kiderül, kik lettek 2014 legelszántabb könyvvadászai.

könyvek

Kövesd Facebookon is a versenyhez kapcsolódó eseményt: Ne feledd, kincsekre akadhatsz!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top