+ Zene

A Meztelen Diplomaták átsegítenek az őszbe

Igazi nyárvisszacsempésző road movie­t készített a Meztelen Diplomaták, mely az idei fesztiválos élményeiket foglalja össze, Hogyha velem című daluk ritmusára.

Igazi nyárvisszacsempésző road movie­t készített a Meztelen Diplomaták, mely az idei fesztiválos élményeiket foglalja össze, Hogyha velem című daluk ritmusára. A beach pop hazai képviselő a klipen túl pörgős koncerttel segítenek át minket a nyárból az őszbe, október 16­-án, a Gozsdu Manó Klubban.

A Meztelen Diplomaták idén először a Fishing On Orfű és a Bánkitó fesztivál színpadára is felléphetett, a srácok élményeiket kamerával dokumentálták, a legjobb pillanatokat pedig most hárompercnyi klipbe sűrítették, mely tökéletesen illik a róluk szóló, Hogyha velem című szerzeményükhöz.

A fesztiválokon Skublics Gergő forgatott, aki a Füredi és a Dánok című klipen is dolgozott, míg az utómunkáért Seltsam János, a csapat gitárosa felelt:

A koncepció az volt, hogy a Fishinges és Bánkitavas fellépéseinkből készült klipet majd a késő őszi, tél­eleji hidegben jelentetjük meg, hogy majd visszacsempésszünk egy kis nyarat a nagy hidegbe. Aztán az elmúlt héten hirtelen annyira nyár lett megint, hogy úgy éreztük, most van itt az ideje megmutatni mindenkinek.

Nem ez az első alkalom, hogy betekinthetünk a színfalak mögé. A Donna Kárenhez készült videó például a srácok ciprusi útját örökíti meg, ahol egy showcase fesztiválon mutatták be milyen is a magyar virtus, most pedig hazai terepen kukkanthatunk be a turnébuszba, idézhetjük vissza a nyári koncerteket.

Egyetlen dolgot sajnálok csak, hogy nem készült használható felvétel az első Fishingünk legemlékezetesebb jelenetéről, amikor a 30Y koncert alatt a toi­toi­okban kerestem Matyi telefonját, amiről csak annyit mondott, hogy beleejtette az egyikbe. Aztán másnap visszatértünk a tett színhelyére és két segítőkész biztonsági őrrel és néhány érdeklődővel együttkihalásztuk az elveszett telefont. Azóta is boldogan használja.­

A Meztelen Diplomaták a fesztivál kalandjaik után új dalok írásával töltötték a nyarat, melyeket a közönség először október 16­án hallhat a Gozsdu Manó Klubban, előttük pedig a Petőfi Rádióból és VIVA TV­ből ismert budapesti sub pop banda, a kiddo játszik, akik itt mutatják be a napokbanmegjelenő kislemezük anyagát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top