+ Tánc

Bevitte az algériai rendőrség a magyar csapatot

A 4 for Dance az elmúlt tíz év során több mint 40 országban szerepelt már, a Föld összes kontinensét érintve. Ezúttal észak-afrikai turnén vettek részt, Algériában már harmadszor, Egyiptomban pedig először szerepeltek.

Észak-Afrikában turnézott a 4 for Dance. Algériában már harmadszor, Egyiptomban először járt a csapat, akik újabb fantasztikus élménnyel térhettek haza Afrikából.

A 4 for Dance az elmúlt tíz év során több mint 40 országban szerepelt már, a Föld összes kontinensét érintve. Ezúttal észak-afrikai turnén vettek részt, Algériában már harmadszor, Egyiptomban pedig először szerepeltek.

Algériában már nagyon vártak Minket, hiszen külön meghívás alapján érkeztünk, viszont Egyiptomban még ismeretlenek voltunk. Mondhatni, hogy csak mostanáig, ugyanis a világhírű Cairo Opera színpadán telt ház előtt mutatkozhattunk be. Hatalmas siker volt ez a különleges stílus ott is, így egy turné lehetőségéről is tárgyalunk vendéglátóinkkal

– mondta Bárány Kristóf, aki hozzátette: ezúttal nagyon óvatosak voltak, ugyanis egy korábbi látogatásuk alkalmával veszélyes kalandban volt részük Algériában.

A legizgalmasabb algériai kalandunk az volt, mikor Algírban elmentünk reggelizni, és még a kávé előtti álmos állapotunkban elfelejtettük magunkkal vinni az útlevelünket. Ráadásul rossz helyen fotózkodtunk, ezért a rendőrség körbe vett minket, és mivel nem tudtuk igazolni magunkat, bevittek minket a rendőrségre, ahol több órát tartózkodtunk, mire a konzulátus igazolta, hogy kik is vagyunk. Ezúttal már rutinosak voltunk, mindenre odafigyeltünk, így szerencsére nem volt konfliktusunk a hatóságokkal

– tette hozzá a 4 for Dance táncosa.

A csapat a külföldi szereplések mellett Magyarországon is rengeteg felkérésnek tesz eleget, nem telik el hétvégéjük legalább két-három fellépés nélkül. A 4 for Dance nemrégen bekerült Nyíregyháza Települési Értéktárba is, így lehetőség nyílt arra – hogy a 3 világbajnoki arany, Megyei Príma Díj és a Bencs Kálmán díj mellett – a magyar hungarikumok közé sorolják őket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top