+ Film

Kiszállt a Bridget Jones-trióból Hugh Grant

A brit sztár elégedetlen a vígjáték harmadik részének forgatókönyvével.

Hugh Grant nem szerepel a Bridget Jones következő folytatásában, a vígjáték készülő harmadik epizódjában már nem játssza el Daniel szerepét – értesült a The Hollywood Reporter.

Évekig úgy volt, hogy Grant is szerepel majd Renée Zellweger és Colin Firth társaságában a Bridget Jones’s Baby című részben. A három színész alakította a főszerepet a 2001-ben bemutatott eredeti filmben, a Bridget Jones naplójában és a 2004-ben elkészült folytatásban is.

Úgy döntöttem, hogy nem csinálom meg. De szerintem Daniel nélkül is tovább tudnak lépni” – közölte a The Guardianben megszólaló brit színész.

Grant elmondta, hogy szerinte a Helen Fielding tollából született harmadik Bridget Jones-könyv remek, “ám a forgatókönyv már egész más – legalább is az a forgatókönyv, amit én láttam néhány évvel ezelőtt” – fogalmazott.

A harmadik epizódon évek óta dolgozik a stúdió, 2012-ben éppen azért állt le a produkció előkészítése, mert Hugh Grant elégedetlen volt a forgatókönyvvel. Akkoriban azonban a Working Title filmgyártó cég társelnöke, Tim Bevan leszögezte: nem igaz, hogy Grant távozna a produkcióból.

A brit sztárt legközelebb Marisa Tomei oldalán a The Rewrite című filmben láthatja a közönség, amelyet Marc Lawrence rendezett.

(A cikk egy MTI-hír szerkesztett változata)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top