+ Film

Itt vannak a hétvége legnézettebb kasszasikerei

Itt vannak a hétvége legnézettebb kasszasikerei - Fincher

David Fincher thrillerére például 38 millió dollárért (9,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. Mutatjuk a többit is.

A Ben Affleck főszereplésével forgatott Holtodiglan című thrillerre 38 millió dollárért váltottak jegyet, majd az Annabelle című horror és a Denzel Washingtonnal forgatott A védelmező jön.

David Fincher Holtodiglan című thrillerére ült be a legtöbb észak-amerikai néző a hétvégén a mozikba: a Ben Affleck főszereplésével forgatott filmre 38 millió dollárért (9,4 milliárd forintért) váltottak jegyet. Affleck egy felesége halála miatt gyanúba keveredett férfit alakít, aki egyre jobban belegabalyodik saját hazugságainak hálójába.

Fincher (Harcosok klubja, Kártyavár) új filmje után az Annabelle című horror vonzotta a leginkább az amerikai és kanadai közönséget: a produkció 37,2 millió dolláros (9,2 milliárd forint) bevételre tett szert péntektől vasárnapig a mozikasszáknál. A kasszasikerlista harmadik helyét a Denzel Washingtonnal forgatott A védelmező című akciófilm szerezte meg 19 millió dollárral (4,7 milliárd forinttal). A Doboztrollok című animációs filmre 12,4 millió dollárért (3 milliárd forintért) fogytak a jegyek, Az útvesztő című animációs sci-fire pedig 12 millió dollárért (2,9 milliárd forintért).

A nyolcadik hete játszott A galaxis őrzői kilencedik helyen végzett a tízes toplistán hárommillió dolláros bevétellel. Az év nagy kasszasikerének számító produkció ezzel észak-amerikai jegyeladásait 323,4 millió dollárra (80 milliárd forintra) növelte.

A cikk egy hirado.hu-s hír szerkesztett változata. 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top