+ Hirdetés

Otthonok az energiatakarékosságtól az önellátó energiatermelésig

enhome

Hőszigetelés, a hűtés-fűtés rendszer korszerűsítése, saját energiaszükségleteink fedezése megújuló energiák felhasználásával. Az enHome mindent megtesz, hogy kevesebb energiát fogyasszunk otthon.

Hőszigetelés, a hűtés-fűtés rendszer korszerűsítése, saját energiaszükségleteink fedezése megújuló energiák felhasználásával. Az enHome mindent megtesz, hogy kevesebb energiát fogyasszunk otthon.

Rajtunk a sor, hogy élünk-e az általuk kínált kulcsrakész energia megoldásokkal.

banner_jpg_300x200_erste „Honnan tudjam, hogy otthonom energiafaló?” Forduljunk olyan szakértőkhöz, akik segítenek otthonunk energetikai felülvizsgálatában és felújításában is! Akik az egyszerűbb napelemes rendszertől egészen a teljes energetikai felújításig terjedő, komplex energia megoldásokat kínálnak. Forduljunk az enHome-hoz, amely elsősorban a családi házakban élő, magyar lakosság számára kínálja a háztartások energiahatékonyságát biztosító szolgáltatásait. Egyedülálló termékpalettájukban megtalálhatók a ma elérhető legnépszerűbb és leghatékonyabb berendezések: napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk és kondenzációs kazánok, amelyek csomagban, illetve egyedi igényekre szabva is megrendelhetők.

„Nekem ezek közül mire lenne szükségem?” Az enHome szolgáltatásának alapja minden esetben egy előzetes energetikai felmérés, amit nekünk kell kezdeményeznünk az enHome honlapján megtalálható regisztrációval. Az audit feltérképezi otthonunk műszaki paramétereit, adottságait, fogyasztási adatait. Az audit kitöltésében kérhetjük az enHome kollégáinak telefonos segítségét is, de kérésre személyesen is felmérik ingatlanunk energetikai tulajdonságait.

Az így összeállt energetikai felmérés alapján az enHome szakemberei meghatározzák a szóba jöhető korszerűsítési lehetőségeket, valamint javaslatot tesznek azok megvalósítására is.

Kapunk egy árajánlatot a szükséges hőszigetelési munkák, valamint a hűtés-fűtés rendszer korszerűsítésének tervezésére, engedélyeztetésére és kivitelezésére. Ezután következhet az energiatakarékosság következő szintje: a megújuló energiaforrásokon alapuló helyi villamosenergia-előállítás rendszerének kiépítése.

„Napelemet szeretnék!” A napelemrendszer segítségével a napsugárzás közvetlenül villamos energiává alakítható, amelyet egy inverter a háztartási készülékek számára is hasznosítható váltakozó árammá alakít. Ezzel válik fenntarthatóvá háztartásunk villamosenergia-ellátása.

Az enHome teljes körű munkát végez: megtervezi, engedélyezteti, kivitelezi, illetve beüzemeli számunkra a napelemes rendszert, amely a megrendeléstől számítva akár egy hónapon belül megvalósulhat. Az általuk telepített berendezésekre 5–20 év garanciát biztosítanak, valamint elvégzik a rendszeres karbantartásokat, hogy napelemeink minél tovább termeljék a villamos energiát.

A napelemek költsége folyamatosan csökken az utóbbi években. Egy napelemes rendszer kiépítésének és beüzemeltetésének az ára bruttó 1,3 millió forintnál kezdődik, amelyre kedvezményes hitelt is igényelhetünk. Kimondottan az enHome ügyfelei számára érhető el például az Erste Zöld Hitel termékcsalád, amely akár önerő, illetve ingatlanfedezet nélkül, kedvezményes feltételek mellett vehető igénybe.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top