+ Film

Monica Bellucci mellei a filmtörténetben (video 18+)

bellucci

Szeptember 30-án lett ötven éves Monica Bellucci, aki a közvélekedés szerint a filmtörténet legérzékibb melleivel büszkélkedhet.

A modellvilágból érkezett huszonévesen a vászonra, cseppet sem meglepő tehát, hogy már legeslegelső filmjében építettek kivételes adottságaira, és ráérősen hagyták pucér idomain pásztázni a kamerát. Legjelentősebb hozzájárulása Monica Belluccinak az egyetemes filmtörténethez mégis az a pár delejes pillanat, mikor önfeledten dörzsölgeti a felsőtestét két darab félbe vágott citrommal – írja a videóhoz készített kommentárjában Varga Ferenc az Origo-n.

A videó-összeállítás elérhető ITT.

Monica Bellucci népszerűségéhez biztosan hozzájárult, hogy nem a szemérmes/álszemérmes színészek népes táborát gyarapítja, de talán túlzás lenne azt állítani, hogy mellbedobással győzött.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. ddani szerint:

    szerintem méltatlan ez a fajta „felköszöntés”, legalábbis bárkinek az lenne, akinek szemében nem egy pár csöcs, hanem egy ember lett ötvenéves – még akkor is, ha híres, akkor is ha szexszimbólum. ennél azért kicsit többet néztem volna ki a szerkesztőkből, de hát álmodik a nyomor. szóval mérsékelt lelkesedéssel várom egyéb híres testrészek fetisizáló, tárgyiasító „ünneplését” – esetleg kitelne egy egész magaskultúrás csöcsirovat? nem is tudom szemérmesség vagy álszemérmesség, de kurva dühös vagyok rátok, helóka.

  2. tré-fi szerint:

    Mélységesen egyet érte(né)k DDani urasággal… ha ez egy felköszöntés lenne.
    Figyelmesen elolvastam a szöveget, mely arról tudósít, hogy egy külső forrás milyen (MELLesleg érdekes) összeállítást közölt egy születésnap ÜRÜGYÉN!
    Köszönöm a szerkesztőknek, hogy a saját fejük után mennek, s nem redukálnak az elképzelt olvasó szempontjai szerint.
    (Nekem sem tetszik a Bellucci-anyag. De ettől még nem vagyok/leszek/lehetek „KURVA DÜHÖS”.)

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top