+ Szexturista

Szexturista 16.

A férfi addig szeretkezett, mígnem a nemző anyag helyett a gerincvelő távozott a farkincán át, és ettől menten szörnyethalt.

Keresés a weben

16. Tizenegyezer vesszőcsapás

A pénisz henger alakú szerv, melynek végén a makk található, hosszában három szivacsos szerkezetű test fut végig. Ezek közül a két barlangos test a pénisz felső részén, egymással párhuzamosan halad, a maradék szivacsos test pedig az alsó oldalán. Száraz tények egy átlagosan tizenhárom-tizenöt (ernyedt állapotában), vagy mereven tizenhat-tizennyolc centiméteres húsdarabról, melynek magyarul még rendes neve sincsen, s mégis ekörül forog a világ. Péniszként a magazinok orvos válaszol rovataiban emlegetik, élő szóban utoljára az általános iskolában nevezte így a védőnő, aki vörösebbé vált közben, mint mi, a tizenkét éves nőnemű hallgatóság, bár lehet, hogy csak a klimax tette ezt vele.

Hímvesszőként nekem állandóan Appollinaire Tizenegyezer vesszőcsapását juttatja eszembe. A védőnői felvilágosítás idején megtaláltam egy filléres, elrongyolódott, sárgás lapú kiadását a könyvespolcunkon. Szüleim mentségére legyen, gondosan elrejtették a szekrény belső soraiban, de előlem hiába. Miután kivégeztem a gondosan nekem összeválogatott, külső, ajánlott olvasmányokat, Winnetout, Tom Sawyert, Hszi-men Csing követte a Szép asszonyok egy gazdag házból és Bebascu herceg, megalapozva ezzel olthatatlan érdeklődésem mind az erotikus irodalom, mind a tisztességesen magyarul meg nem nevezhető férfiúi tag iránt.

Mivel a férfiak a farok, kukac, fasz, kéjléc méretein a mai napig nem tudnak jelentősen változtatni, ezért mindent megtesznek működésének javításáért. Hszi-men Csing életével fizetett a kétes eredményért, Aranylótusz tripla adag ajzószert diktált bele, aztán addig szeretkezett vele, míg a férfiból a nemző anyag helyett már a gerincvelő távozott és ott helyben szörnyethalt. Ma már azonban a gondviselés kegyes a modern kéjencekhez, a kék tabletta gyakorlatilag büntetlenül használható, sőt, létezik egy felturbózott narancssárga változata is.

Lábaihoz helyezem vagyonomat és szívemet. Lennénk csak együtt az ágyban, hússzor egymás után bizonyítanám érzelmem szilárdságát. Sújtson le rám a tizenegyezer szűz haragja, vagy testemet tizenegyezer vessző harapja, ha tódítok. A következő kedvesem ezt halálosan komolyan gondolta, hosszasan ecsetelte véget nem érő üzeneteiben, mit és mennyiszer tenne meg velem, ha hajlandó lennék vele találkozni. Mielőbb, november közepén Londonban, mert akkor kap szabadságot a banktól. Náluk év elején kötelező volt megadni az igényelt szabadnapokat, és az ütemezéstől nem lehetett eltérni. Angol vaskalapos pontosság Kairóban. Mert mondanom sem kell, az Igazgató is egyiptomi, mint a Doki. Nem mertem megkérdezni, ismerik-e egymást, szerintem biztosan.

Az Igazgató állandóan fotókért könyörgött, majd képekkel illusztrálta a hatást. Az illusztrációk kapcsán sejtettem, nem éppen a kedvenc méretem, de a körülmetéltség mindenképpen pozitívum. Miután már annyira megőrült, hogy a központba küldendő éves tervük prezentációjába illesztette be a fotóinkat, és kis híján kivetítette a befektetési osztály mítingjén, arra kért, próbáljak elmenni vele egy esküvőre Ciprusra. Egyiptomi üzletember barátja nősül a limassoli Four Seasonsban, Libanon leghíresebb énekesnőjét veszi nőül. A házasságot csak a közismerten liberális Cipruson lehetett nyélbe ütni, mivel a vőlegény muzulmán, az ara keresztény vallású. Néhány napot tölthetnénk együtt, ha nem érek rá, akár csak egy éjszakát, aztán két hét múlva megint találkoznánk Londonban.

Semmi kedvem sem volt egy éjszakáért három órát repülni, még oda sem érek, már jöhetek vissza, ráadásul Mindenszenteket ünnepeltük nálunk, de a Four Seasons-os fürdőszobájáról küldött fotókkal meggyőzött. Hatalmas, márvánnyal borított terem, a közepén ovális, két személyes jacuzzival. Bizonyos dolgok befészkelődnek az elmémbe, és elborítanak mindent. Begubóznak az agytekervényeimbe, az idegszálaimba, minden egyes kicsi sejtembe. Addig nem nyugszom, míg meg nem valósítom a rögeszmém. Dokival a tükör volt a mániám, újabban a pezsgőfürdő. Ám legyen, ha egy nap alatt le tudja akasztani a jegyeket. Semmi sem oly édes, mint azt cselekedni, amit szabad. Az utazási irodás barátja végül megszerezte őket, bár epésen megjegyezte, szerinte egy nő sem ér ennyi pénzt, jól meggondolta?

Olyannyira, hogy az ott létem huszonkét órája alatt az IgazgatóViagrán élt, hogy megfelelően tudjon teljesíteni álmai nőjével, velem. Egy vacsora kivételével ki sem jöttünk a szobából, csináltuk a tükör előtt, a teraszon, az ágyban, és órákig csókolgatta az ujjaim és a lábfejem a gyertyákkal feldíszített kádban. Hullott a sperma, mint a csengő arany.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top