+ Irodalom

A 10 legjobb könyvtrailer, de a nyertest még titok fedi

könyvajánló

A MOME hallgatói az Európa Kiadó kiadványai számára készítettek előzeteseket, nemsokára kiderül, melyik lett a legjobb. Itt megnézheted a legjobb pályamunkákat.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és az Európa Könyvkiadó között már második éve tart az az együttműködés, amelynek keretében az egyetem Media Design szakos hallgatói Csáki László kurzusán készítettek trailereket a kiadó köteteihez. A közös munka során a kiadó és a hallgatók többször is egyeztettek a készülő trailerekről, így modellezve a megrendelő és az alkotó kapcsolatát.

A művek közül végül a kiadó munkatársai választották ki a tíz legjobban sikerültet, majd az olvasók, érdeklődők szavazhatták meg a kedvencüket. A szavazás szeptember 21-én éjfélkor lezárult, a nyertes kilétét azonban titok fedi egészen szeptember 24-ig, amikor a Toldi moziban megrendezett, 18 órakor kezdődő díjkiosztó gálán megtekinthetők a filmek, részletek hangzanak el a könyvekből Bodor Panna és Nagy Mihály előadásában, valamint az Európa Könyvkiadó átadja a közönségszavazás és a kiadói kedvenc díját. A belépés díjtalan.

A pályamunkák:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top