+ Pályázat

A családoddal csak nyerhetsz (főleg ezen a pályázaton)

családoddal

Mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk? – erre a kérdésre keresik a választ a pályázat kiírói.

Képző címmel hirdetett művészeti pályázatot a Diákhitel Központ, amely  középiskolások és felsőoktatási hallgatók festményeit, grafikáit és fotóművészeti technikával készült alkotásait várja.

Mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk? – erre a kérdésre keresi a választ a Diákhitel Központ harmadik alkalommal meghirdetett pályázata, amelyre nem csak művészeti képzésben résztvevők jelentkezését várják – olvasható a Diákhitel Központ tájékoztatójában.

Az első három díjazott egymillió forint értékben asztali számítógépet, notebookot és okos táblagépet kap. A pályaművek előzsűrizésen esnek át, a továbbjutó munkák közül ötfős szakmai zsűri választja ki a díjazott, valamint a novemberi kiállításon szereplő alkotásokat.

A zsűri tagjai: Beck Zoltán, a 30Y énekese, Fürjesi Csaba festőművész, Horváth Judit, az A38 Kiállítótér vezetője, Tóth Andrej festőművész, grafikus, valamint dr. Máriás Béla képzőművész, zenész, író.

A győztes munkákat a budapesti A38 Hajó Kiállítótermében mutatják be. Részletes információ és a pályázati kiírás a www.diakhitel.hu/kepzo webcímen érhető el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top