+ Pályázat

Kódold a művészetet!

Kódold a művészetet! - kód

Vonalkódos, csíkos-kockás motívumokkal lehet pályázni a GS1 Magyarország által meghirdetett Kódvilág című pályázatra.

vonalkódokkal és 2D kódokkal foglalkozó hazai szabványszervezet, a GS1 Magyarország fennállásának 30. évfordulója alkalmából KódVilág elnevezésű design pályázatot hirdet.

A pályázó feladata a vonalkódokra és a 2D kódokra jellemző csíkos-kockás motívumok alkalmazása/bemutatása egy olyan művészeti alkotáson keresztül, amely szokatlan képzettársításon alapul. A tematika vonatkozásában irányadónak tekinthetők a következő megközelítések: KódVilág és Ember, KódVilág és Természet, KódVilág és Tárgyak. A pályázatra a szervezők a képző- és iparművészet, valamint a médiaművészet és design szakma képviselőinek műveit, továbbá a művészeti hivatásra készülő hallgatók és diákok alkotásait várják, ám szívesen fogadják mindazoknak a munkáit is, akik kellő kreativitást éreznek magukban festmény, grafika, szobor, használati tárgy, fotó, animáció vagy akár videofilm készítésére a megadott témában.

Díjak: Az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

1. helyezett: 180.000 Ft
2. helyezett: 150.000 Ft
3. helyezett: 120.000 Ft

Az online közönségszavazás nyertese tárgyjutalomban részesül.

A jelentkezés módja és a pályamű benyújtása
1. A pályázaton való részvételhez előzetes online regisztráció szükséges a Kódvilág weboldalán.
2. A pályázatra az elkészült művek digitális fotójával lehet jelentkezni, amelyet október 26-ig kell online beküldeni a palyazat@kodvilag.hu e-mail címre.
3. A szakmai zsűri a beküldött fotók alapján az 1. fordulóban arról határoz, hogy mely alkotók elkészült műveit kéri beadni a 2. fordulóra. Az így bekért munkákat november 3-tól 7-ig, 9-16 óra között személyesen vagy postai úton (tértivevénnyel) szükséges eljuttatni a pályázat kiírójának székhelyére: GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. 1139 Budapest, Fáy utca 1/B.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top