+ Film

Pályázatok szeptemberben – Pályázzatok!

pályázat pályázatok

Fotó, színház, zene, film, sci-fi, vendégjáték, hommage à…, novella…, vadgesztenye figurák! Pályázatok profiknak és amatőröknek, gyerekeknek, felnőtteknek és szépkorúaknak.

Pályázatok profiknak és amatőröknek, gyerekeknek, felnőtteknek és szépkorúaknak.

 

A Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülése pályázatot hirdet íróknak és illusztrátoroknak a 2015-ös Aranyvackor Díj odaítélésére.
A 2015-ös Aranyvackor Díj odaítélésére hirdet pályázatot íróknak és illusztrátoroknak a Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülése. A díjra még nem publikált szöveggel, meserészlettel vagy egész mesével, és a szöveghez szervesen illeszkedő, legalább három darabból álló képsorozattal lehet pályázni. A 2015-ös pályázat témája: rázós ügyek. A pályázat közösségi oldala lehetőséget nyújt a szerzőknek és illusztrátoroknak, hogy alkotópárt találjanak. A kiválasztott munkákból kiállítást rendeznek. Beküldési határidő: 2014. november 30. Bővebben itt.

 

A Jókai Mór Művelődési Központ fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósoknak Egynyári kaland címmel.
Fotópályázatot hirdet a Jókai Mór Művelődési Központ Egynyári kaland címmel. Az amatőr és profi fotósoknak kiírt pályázatra a nyár felszabadult, felejthetetlen pillanatait megörökítő, kreatív képeket várnak. Az alkotásokat elektronikus formában kell beküldeni, a kiválasztott művekből 2014 novemberében kiállítás nyílik. Beküldési határidő: 2014. október 24. Bővebben itt.

 

Az NKA Zenei Kollégiuma pályázatot hirdet zenei ismeretterjesztő programok, interaktív szakmai demó-anyagok megszerkesztésének és terjesztésének támogatására.
Pályázatot hirdet a Nemzeti Kulturális Alap Zenei Kollégiuma a 2014. szeptember 1. és 2016. augusztus 31. közötti időszakra magas művészeti szakmai színvonalú zenei tervek megvalósításának támogatására. A pályázat keretében az oktatást kiegészítő, zenei műfajokon átívelő, a zene társművészetekkel való kapcsolatát is bemutató ifjúsági ismeretterjesztő programok, interaktív szakmai demó-anyagok megszerkesztését és terjesztését támogatják. A pályázati cél megvalósítására egy pályázó kap támogatást. A támogatásra szánt keretösszeg 20 millió forint. Pályázati határidő: 2014. szeptember 18. Bővebben itt.

 

Az Aposztróf Kiadó szerkesztősége és a Corvin Művelődési Ház ismét meghirdeti novellapályázatát.
2014-re is meghirdeti novellapályázatát az Aposztróf Kiadó szerkesztősége és a Corvin Művelődési Ház. A pályázatra minden alkotó legfeljebb három, korábban még nem publikált írást küldhet be. A kiválasztott írások egy novelláskötetben jelennek meg. Az ünnepélyes eredményhirdetést 2014 novemberében tartják a Corvin Művelődési Házban. Beküldési határidő: 2014. szeptember 15. Bővebben itt.

Folytatás a következő oldalon…

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. tré-fi szerint:

    EZ ZSENIÁLIS!
    MÉG-MÉG-MÉG!
    A Móra Könyvkiadó pályázatot hirdet öt és nyolc év közötti gyerekeknek Pöttyös Panni kreatív pályázat címmel. A pályázatra vadgesztenyéből készült házak, bútorok és emberkék fotóit várják. Az alkotások közül közönségdíjast is választanak. Beküldési határidő: 2014. november 14.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top