+ Film

Pályázatok szeptemberben – Pályázzatok!

pályázat pályázatok

Fotó, színház, zene, film, sci-fi, vendégjáték, hommage à…, novella…, vadgesztenye figurák! Pályázatok profiknak és amatőröknek, gyerekeknek, felnőtteknek és szépkorúaknak.

A Napút folyóirat pályázatot hirdet versek megzenésítésére általános és középiskolás diákoknak, felnőtteknek és zeneművészeti szakközépiskolásoknak.

Pályázatot hirdet a Napút folyóirat versek megzenésítésére Egressy Béni, a Szózat zeneszerzője születésének 200. évfordulója alkalmából. A pályázaton általános iskolások, középiskolások és felnőttek, valamint zeneművészeti szakközépiskolások vehetnek részt. Általános iskolások Petőfi Sándor Kemény szél fúj… vagy A bokrétát, melyet… verseinek, a középiskolás, felnőtt és zeneművészeti szakközépiskolás pályázók pedig Vörösmarty Mihály Hymnus című alkotásának megzenésítésével pályázhatnak. A legjobb műveket a Magyar Zene Ünnepe rendezvénysorozaton mutatják be 2014 októberében. Beküldési határidő: 2014. október 1. Bővebben itt.

 

A Spektív Klub természetfotó pályázatot hirdet hódmezővásárhelyi amatőr fotósoknak Hódmezővásárhelyi természet 2014 – Ősz címmel.
Természetfotó pályázatot hirdet a Spektív Klub a hódmezővásárhelyi természetet bemutató képek készítésére Hódmezővásárhelyi természet 2014 – Ősz címmel. A pályázatra 2014 szeptemberében, októberében és novemberében Hódmezővásárhelyen készült alkotásokat várnak. Minden alkotó három képpel pályázhat: egy tájfotóval, egy makrófotóval és egy vadfotóval. A pályázaton csak hódmezővásárhelyi lakcímű amatőr fotósok vehetnek részt. Beküldési határidő: 2014. december 1. Bővebben itt.

 

A Harmónium Független Kommunikációs Egyesület alkotói, cikkírói pályázatot hirdet Megmentésre váró értékeink! címmel.
Megmentésre váró értékeink! címmel alkotói, cikkírói pályázatot hirdet a Harmónium Független Kommunikációs Egyesület. A pályázat célja, hogy megmentésre váró helyi örökségeket mutasson be. Elsősorban határon túliak pályázatait várják, de magyarországi települések lakosai is pályázhatnak 18 év alattiak, valamint 18 éven felüliek korcsoportokban. A következő kategóriákban lehet pályázni: építmények; egyéb emlékek. Beküldési határidő: 2014. november 3. Bővebben itt.

 

A Same Side online folyóirat sci-fi pályázatot hirdet.
Sci-fi pályázatot hirdet a Same Side kisebbségszimpatizáns összművészeti online folyóirat. A pályázatra olyan, a sci-fi irodalom körébe tartozó alkotásokat várnak, amelyek kapcsolódnak a Same Side által képviselt kisebbségi csoportokhoz. Versekkel, novellákkal és elbeszélésekkel is lehet pályázni. Beküldési határidő: 2014. december 31. Bővebben itt.

 

A csehországi Divadlo Unlimited pályázatot hirdet kamaratermi gyermekelőadások bemutatására a prágai Magyar Színházi Fesztiválon.
Pályázatot hirdet a csehországi Divadlo Unlimited kamaratermi gyermekelőadások a 2014. november 6. és 9. között Prágában megrendezendő Magyar Színházi Fesztiválon való bemutatására. A pályázaton legfeljebb négyszereplős, az öt és tíz év közötti korosztálynak szóló előadások szinopszisával, fényképekkel és technikai leírással lehet részt venni. A pályázati anyagot magyar vagy angol nyelven kell beküldeni. Pályázati határidő: 2014. szeptember 15. Bővebben itt.

 

A Ferencvárosi Művelődési Központ irodalmi pályázatot hirdet Hommage à József Attila alkotói pályázat címmel.
Irodalmi alkotópályázatot hirdet Hommage à József Attila alkotói pályázat címmel a Ferencvárosi Művelődési Központ. A pályázatra olyan verseket és prózai alkotásokat várnak, amelyek József Attila morális értékrendje és a jelen társadalmi, művészeti folyamatai között kortárs kontextust teremtenek. Csak korábban még nem publikált alkotásokkal lehet pályázni. Minden alkotó legfeljebb három művel pályázhat. Beküldési határidő: 2014. november 15.

 

Pályázatot hirdet a Móra Könyvkiadó Pöttyös Panni kreatív pályázat címmel vadgesztenye-alkotások készítésére.
A Móra Könyvkiadó pályázatot hirdet öt és nyolc év közötti gyerekeknek Pöttyös Panni kreatív pályázat címmel. A pályázatra vadgesztenyéből készült házak, bútorok és emberkék fotóit várják. Az alkotások közül közönségdíjast is választanak. Beküldési határidő: 2014. november 14. Bővebben itt.

 

További aktuális pályázatok: http://www.kulturpont.hu/palyazat

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. tré-fi szerint:

    EZ ZSENIÁLIS!
    MÉG-MÉG-MÉG!
    A Móra Könyvkiadó pályázatot hirdet öt és nyolc év közötti gyerekeknek Pöttyös Panni kreatív pályázat címmel. A pályázatra vadgesztenyéből készült házak, bútorok és emberkék fotóit várják. Az alkotások közül közönségdíjast is választanak. Beküldési határidő: 2014. november 14.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top