+ Film

Pályázatok szeptemberben – Pályázzatok!

pályázat pályázatok

Fotó, színház, zene, film, sci-fi, vendégjáték, hommage à…, novella…, vadgesztenye figurák! Pályázatok profiknak és amatőröknek, gyerekeknek, felnőtteknek és szépkorúaknak.

Az NKA Könyvkiadás Kollégiuma pályázatot hirdet a könyvkiadási tevékenység 2014. évi megújítására.
Pályázatot hirdet a Nemzeti Kulturális Alap Könyvkiadás Kollégiuma a könyvkiadási tevékenység 2014. évi megújítására. A pályázati cél a 2014. november 1. és 2015. december 31. közötti időszakban valósítható meg.
A következő altémákban lehet pályázni:
– művészeti tárgyú, illetve a különböző művészeti területekhez kapcsolódó, azokat bemutató, értelmező, értékelő művek hagyományos módon történő megjelentetésének támogatására;
– magyar szépirodalmi művek megjelentetésének támogatására;
– tudományos ismeretterjesztő művek megjelentetésének támogatására;
– gyermek és ifjúsági könyvek magyar nyelvű, papíralapú kiadására.
A támogatásra szánt keretösszeg 110 millió forint. Pályázati határidő: 2014. szeptember 17. Bővebben itt.

 

Az Irodalmi Rádió pályázatot hirdet A szakma himnusza – A munka becsülete címmel munkával kapcsolatos versek, rövidprózai írások, novellák, esszék beküldésére.
Irodalmi pályázatot hirdet az Irodalmi Rádió A szakma himnusza – A munka becsülete címmel. A pályázatra a munkával kapcsolatos tapasztalatokról szóló verseket, rövidprózai írásokat, novellákat, esszéket várnak. A pályázaton aktív munkavállalók, munkakeresők, nyugdíjasok, valamint diákok vehetnek részt. Beküldési határidő: 2014. október 15. Bővebben itt.

 

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség filmpályázatot hirdet fiataloknak Egyedül nem megy! címmel.
Filmpályázatot hirdet fiataloknak az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Egyedül nem megy! címmel. A pályázatra két kategóriában várják a kreatív alkotásokat: a LOL – Sírva nevettess! kategóriában vicces; az OMG – Ezdedurva! kategóriában pedig megdöbbentő filmekkel lehet pályázni. Bármilyen, hulladékkal kapcsolatos témát feldolgozhatnak a pályázók. Beküldési határidő: 2014. december 1. Bővebben itt.

 

Az Irodalmi Rádió vers- és novellapályázatot hirdet Az év diák költője – Az év diák írója címmel.
Irodalmi pályázatot hirdet Az év diák költője – Az év diák írója címmel az Irodalmi Rádió. A pályázatra 6 és 22 év közötti gyerekek és fiatalok küldhetnek be négy korosztályi kategóriában verseket és novellákat. A kiválasztott alkotások megjelenési lehetőséget kapnak hanghordozón, nyomtatásban, az interneten, rádióműsorokban és egy felolvasóesten is. Minden alkotó legfeljebb tíz művel pályázhat. Beküldési határidő: 2014. október 15. Bővebben itt.

 Tovább is van…

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. tré-fi szerint:

    EZ ZSENIÁLIS!
    MÉG-MÉG-MÉG!
    A Móra Könyvkiadó pályázatot hirdet öt és nyolc év közötti gyerekeknek Pöttyös Panni kreatív pályázat címmel. A pályázatra vadgesztenyéből készült házak, bútorok és emberkék fotóit várják. Az alkotások közül közönségdíjast is választanak. Beküldési határidő: 2014. november 14.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top