+ Film

Lennél George Clooney nője?

clooney

Eddig nemhogy nyilvánosan nem számolt be új kapcsolatáról, igyekezett elkerülni az erre vonatkozó újságírói kérdéseket is. Most viszont…

Igaz, még a múlt hét végén történt Firenzében, hogy egy jótékonysági eseten Clooney kifecsegte, esküvőjüket a közeljövőben, pár héten belül Velencében tartják Amal Alamuddinnal, de az a nyilvános szerelmi vallomás, amellyel Clooney rajongóit is meglepte, csak most került nyilvánosságra.
A színész, bár egy meglehetősen lehangoló látványt nyújtó üres színpadon beszélt közönségéhez, nagyon is forró hangulatot teremtett. Eddig ugyanis nemhogy nyilvánosan nem számolt be új kapcsolatáról, igyekezett elkerülni az erre vonatkozó újságírói kérdéseket is. Most viszont önszántából tért rá házasságának részleteire beszéde végén.
„Nos, a menyasszonyommal Olaszországban találkoztam először, itt lesz az esküvőnk is pár héten belül, Velencében – mondta Clooney. – Annyit szeretnék még innen mondani leendő feleségemnek, hogy Amal, nagyon szeretlek és alig tudom kivárni, hogy a férjed lehessek!”A szívhez szóló vallomás után, Clooney megköszönte a figyelmet és elhagyta a színpadot.
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top