Hírforrás

Jegyet árultak rá, teltházas a sátánista mise

sátánista

Egy oltárhoz hasonló építményen tartják majd, amin egy nő fog feküdni fehérneműben.

Hol máshol természetesen, mint Amerikában, egészen pontosan Oklahomában. 88 jegy fogyott el, 16 éven aluliak nem léphetnek be. A Dakhma of Angra Mainyu sátánista csoport tartja, a mise része a fordított ördögűzés – tehát a Szentlélek kiűzése az erre készen álló hívőből. Keresztény egyházi vezetők, köztük Paul Coakley érsek tiltakozásukat fejezték ki, mivel a szertartás a katolikus liturgia megcsúfolása.

De a helyet adó Oklahoma város központi csarnoka, az Oklahoma City Civic Center Music Hall szerint az esemény felvilágosító, edukációs célt szolgál. Egy oltárhoz hasonló építményen tartják majd, amin egy nő fog feküdni fehérneműben. A szervezők figyelmeztetnek, hogy obszcén lesz a nyelvezet, Adam Daniels, a csoport „főpapja” azt nyilatkozta a helyi újságnak, hogy a cél az, hogy elnyerjék a vallási szabadságot. Lehet, hogy neki nem szóltak, hogy Amerikában már régóta szabad a vallásgyakorlás.

Egészen érdekes, hogy valójában csak az egészségügyi és biztonsági szabályoknak kellett megfelelniük a szervezőknek, például, hogy nem használnak vizeletet hanem ecettel helyettesítik, és senki sem lesz meztelen. Vért sem szabad ontani. Szinte megnyugtató.

Májusban már egy másik csoport elkezdett összehozni egy hasonló eseményt a Harvardon. Akkor a helyiek addig tiltakoztak, amíg fel nem függesztették a szervezést. Itt viszont teltház lesz szeptember 21-én. Ha addig közbe nem jön valami.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top