+ Zene

Szentpéteri Csilla nekiment Mága Zoltánnak

mága

Mága Zoltán magánrepülős videójára elég sokan kiakadtak, a zenész szerint a felvételt az „USA legnagyobb tévétársasága” készítette.

Nemrég Mága Zoltán hegedűművész feltett az internetre egy videóklip-részletet, amely körbejárta a magyar internetet. Szavakkal nehéz is körülírni a videót, beszéljenek inkább a képek:

https://www.youtube.com/watch?v=uHFSMRGemF4

Mága Zoltán ezt írta a videó alá:

Úgy láttam, néhány emberben megütközést keltett egy bejegyzésem, amelyben magánrepülőgépen utazva megérkezem egy repülőtérre, ahol újságírók hada fogad. Nos üzenem azoknak, akik rosszallásukat fejezték ki: a felvétel egy videoklip részlete, amelyet a Hegedűvel a világ körül címmel indított turnésorozatom alkalmából készített az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb televízió-társasága. Ez a klip, mondhatni reklámfilm megmutatja, honnan indultam, és hová tartok. A szegénységtől, az iskolapadtól a királyi palotákig, a világ legnagyobb koncertterméig. Ez év október 12-én a világ egyik legrangosabb zenei színpadán, New York-ban, a Carnegie Hallban lesz fellépéseim, ahol népszerűsíthetem a magyar zenei kultúrát, és a magyar nép szeretetét. A videoklip részletével szerettem volna példát mutatni, erőt adni a hátrányos helyzetből induló cigány és nem cigány fiataloknak, gyermekeknek, hogy szorgalommal, kitartással ők is elérhetik, megélhetik álmaikat. Van kiút, mert tanulással bármit elérhetnek, egyforma eséllyel indulhatnak az életben. (…) Nem titok, számos alkalommal előfordult, hogy európai és tengerentúli meghívóim, királyi családok leszármazottai magángépet küldenek értem. (…)

Én nem tudom, melyik az Amerikai Egyesült Államok „legnagyobb televízió-társasága”, mindenesetre a HVG híradása szerint Szentpéteri Csilla valóban eléggé kiakadt Mága videójára. Ezt írta róla facebook-oldalán:

Sokáig vívódtam, hogy írjak-e vagy sem egy ma megjelent és az egész netet végighaknizó 57 másodperces magánjet-es „klip” ügyében vagy sem….Aztán megérkezett az első, majd második és mostanra a sokadik kérdés felém, hogy én mit szólok zenészkollégám pályafutásának 30. évfordulójának ilyen ünnepléséhez……hírkereső.hu, cink.hu….? Sokáig halogattam az írást, mert mostanra sem sikerült megemésztenem azt, amit láttam…..Egész életemben azt tanultam, s azt olvastam igazán nagy emberektől, hogy mennél nagyobbat alkotsz pályádon, mennél jobban szeretnek, s elismernek az emberek, annál inkább légy szerény, tisztalelkű, és ha segítesz másokon, tedd azt csendben, mert a nemes szándékhoz, s cselekedetekhez nem kellenek kamerák. Elég, ha Te tudod, s az, akinek mosolyt csalsz arcára, s szívébe! Zenészkollégám oly mértékben tesz visszatetsző, hivalkodó, ízléstelen, szociálisan érzéketlen, öntömjénező, kivagyiságtól hangos lépéseket ( politikáról már ne is beszéljünk! ), hogy csak arra tudok gondolni, tán megbomlott az elméje. Ha így van, ne bántsuk őt! Ha viszont nem így van, még rettenetesebb és drámaibb a helyzet, de az még inkább, hogy mennyien lájkolják és osztják meg e tetteit, mert így lassan ő maga is elhiszi, hogy ha a Pápa még nem is ( pedig milyen sokat kellett azért is gürizni ), de tán az Úr hamarosan leborul elé…..Számomra ott fog kezdődni az ateizmus!

Igazságot nem kívánnánk tenni, de nem tudja valaki, melyik az USA legnagyobb tévétársasága?

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top