+ Színház

A Família Kft. nagypapája a zsidógyűlölő rapper ellen

A színész felszólította a politikusokat, hogy határolódjanak el az antiszemita rappertől.

A marcona rapper, Gotti meglehetősen összetett politikai-ideológiai elkötelezettségére hívja fel a figyelmet a Hír24.

„Uniós az ország, nevetséges dolgokkal,
lepaktáltak ezek is a kibaszott zsidókkal.
Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz,
hogy sortűz elé basszunk a falhoz!”

– idézi Gottit a hírportál.

A rapper lájkolja a valóban szélsőjobbos panelekkel otthonokat védő bankellenes Fehér Kéményseprőket, de például a szélsőbalos Rad-Bal oldalt is. Nevet – mármint szubkultúráján kívül – akkor szerzett magának, amikor a tavaszi kampány közepette kiszúrták a zuglói szocialista jelölt, Tóth Csaba társaságában, vagyis inkább közelében. Gotti az akkor még a Kormányváltók színeiben induló jelölt pódiumát őrizte elszántan és a körülötte álló bennfentesekkel diskurált.

A művész most, az őszi kampányban is feltűnt, ezúttal egy sokkal ismertebb politikus, a baloldali összefogás polgármesterjelöltjeként induló Karácsony Gergely hátterében. Most sem tudni, aktivistaként, egyszerű érdeklődőként vagy munkatársként tűnt-e fel. Karácsony később elárulta a Válasz.hu-nak, hogy személyesen ismeri Gottit, de nem tagja a csapatának és nem is lesz.

Baranyi László (Fotó: Neményi Márton)

Baranyi László (Fotó: Neményi Márton)

Csütörtök délelőtt a Duna-parton Baranyi László egykori ’56-os nemzetőr, Zugló díszpolgára, illetve színész, a Família Kft. nagypapája tartott sajtótájékoztatót a cipős emlékmű mellett. Háborús történeteket mesélt, és felszólította Karácsonyt, illetve minden jó érzésű embert, hogy határolódjon el az antiszemitizmustól.

(Forrás: Hír24)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top