+ Film

Egy játékmackó ügyvédje lesz Morgan Freeman

Óriási siker volt Seth MacFarlane Ted című filmje, amelynek most a folytatását rendezi, és újra ő adja majd a főszereplő hangját is.

Morgan Freeman szerepet kapott a Ted 2 című vígjátékban: ő alakítja majd a szabadszájú játékmackó ügyvédjét. A Mark Wahlberg főszereplésével készülő produkció munkálatai jelenleg Bostonban folynak – értesült a The Wrap filmes portál.

A folytatásban az eredeti film legtöbb szereplője visszatér. Az új epizódot ismét Seth MacFarlane rendezi, valamint továbbra is ő adja a hangját Tednek, az életre kelt mackónak.

A két éve bemutatott Ted óriási siker volt, észak-amerikai jegybevétele elérte a 218 millió dollárt.

Freeman, akinek Delfines kaland 2. című filmjét szeptember 25-től játsszák a magyar mozik, producerként jegyzi a CBS televízió hamarosan képernyőre kerülő Madam Secretary című sorozatának bevezető epizódját, amely Tea Leoni főszereplésével készül.

MacFarlane-t érzékenyen érintette, hogy Hogyan rohanj a veszTEDbe? című filmje nyáron elhasalt a mozikban, ráadásul júliusban egy szerzői jogi keresetet is benyújtottak ellene, azzal vádolva őt, hogy egy pár évvel ezelőtti websorozat, az Acting School Academy forgatókönyvéből vette a vulgáris, iszákos és dohányos játékmedve alapötletét.

Ted a tervek szerint jövő nyáron tér vissza a mozikba az új kalandokkal. A folytatás forgatókönyvét MacFarlane együtt jegyzi Alex Sulkinnel és Wellesley Wilddal.

(A cikk egy MTI-hír szerkesztett változata)

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top