+ Ajánló

Egy hatéves kislány felgyújtotta a hároméves kisfiút

kislány

A kisfiú válságos állapotban került kórházba. Van-e élet ezek után a kislány számára? Torey Hayden talán tudja a választ.

A kisfiú válságos állapotban került kórházba…
Sokan lemaradtak az Egy gyerek első kiadásról. Már előrendelhető és október elején újra a boltokba kerül a világhírű gyermekpszichológus legsikeresebb könyve, amely kötelező olvasmány lenne mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.

A Göncöl kiadó honlapján ezt olvashatjuk a könyvről és a szerzőről:

Ez a könyv csak egyetlen gyermek története. Nem azért íródott, hogy sajnálatot ébresszen. Nem is azzal a szándékkal, hogy egy tanárt megdicsérjenek a munkájáért. Még kevésbé azért, hogy riogassa a békés és boldog tudatlanságban élőket. Nem. Ez a könyv csupán válasz szeretne lenni arra a kérdésre, vajon frusztráló dolog-e mentálisan beteg gyerekekkel dolgozni. Egy dal szeretne lenni, amely az emberi lélek tiszteletére íródott, egy kislány tiszteletére, aki olyan, mint valamennyi gyermekem. Mint mi mindannyian. Valaki, aki élni akar.

A könyv szerzője gyermekpszichológus, aki pályáját fejlesztő pedagógusként kezdte. Dolgozott általános iskolák speciális osztályaiban, kutatóintézetekben és magánklinikákon. 1979 óta írja visszaemlékezéseit a tantermekben, illetve terápiás csoportokban vívott küzdelmekről. Műveiből a mélységes humánum és a szeretet mindenhatóságába vetett hit sugárzik. Az Egy gyerek a legnagyobb példányszámban eladott, legtöbb nyelvre lefordított könyve. Magyarul megjelent további művei: Szellemlány (2009), Napraforgóerdõ (2012)

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. buchbinder ármin szerint:

    Vizbe kell vesznie az ilyen tűzesnek.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top