+ Média

Nívódíjat kapott az MTVA és az MTI alkotógárdája

mtva

Díjazták a köztévé Gasztroangyal című műsorát is, amelynek műsorvezetője Borbás Marcsi.

Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíj elismerést kapott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, valamint a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. Az elismerést Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója és Gazsó L. Ferenc, az MTI vezérigazgatója vette át szerdán az Országházban a Magyar Termék Nagydíj Pályázat elismeréseinek átadási ünnepségén. A nívódíjat a Sárkány Gábor grafikus művész tervezte magyar és angol nyelvű egyedi díszoklevél tanúsítja.

A kiírók tanácsa a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíjat azon médiumnak adományozza, amely a minőség nagyköveteként elkötelezett a minőségtudat formálásáért. A 2003-ban alapított Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíjat az idén a kiírók tanácsa az MTVA közmédia hírműsorainak alkotói riportok készítéséért, sugárzásáért, az MTI munkatársainak a hírügynökségi anyagok szerepeltetéséért ítélte oda – hangzott el a méltatáskor. Az értékelésben kiemelték a hosszú éveken át tartó, a minőség kommunikációért, ezen belül a Magyar Termék Nagydíj pályázat népszerűsítéséért végzett munkát.

Megkapta a Magyar Termék Nagydíjat a Gasztroangyal című televíziós sorozat is, amelyet 2011-ben indított el a Magyar Televízió. A díjat Borbás Marcsi főszerkesztő-műsorvezető vette át. A kiírók a magyar termékek és minőség iránti elkötelezettséggel, a hozzákapcsolódó munka bemutatásával, méltó helyre emelésével indokolták az elismerést.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top