+ Irodalom

Szexi fotók a testverselőről

szexi

Mindenkit arra buzdítok, hogy a kedvenc versét vagy esetleg saját költeményét írja fel magára. Nem gond, ha a képekből sugárzik némi erotika.

Szexi kedvcsináló képeket készített pályázatához Viola Szandra. A testverselőként híressé vált költőnő felhívást tett közzé, miszerint közösségi oldalára várja a vállalkozó szelleműek fotóit. A feladat mindössze annyi, hogy a képeken szereplő testeken valamilyen formában megjelenjen egy versrészlet. A legjobbak fotózást és könyveket nyerhetnek.

szexi

– A legtöbben manapság testverselőként beszélnek rólam, és hű szeretnék maradni ehhez a megnevezéshez. Sőt minél több embert szeretnék megnyerni a költészet népszerűsítéséhez

– magyarázta Viola Szandra, akiről a közelmúltban készült néhány fotó, ami inspirációként szolgálhat a reménybeli pályázóknak.

szexi

– A fotókon a saját verseim részletei olvashatók a testemre írva, de nem az a célom, hogy kizárólag az én költeményeim jelenjenek meg a pályázaton. Mindenkit arra buzdítok, hogy a kedvenc versét vagy esetleg saját költeményét írja fel magára. Nem gond, ha a képekből sugárzik némi erotika, de nem kifejezetten erotikus képeket keresünk. Az is lehet, hogy valaki egy ruhadarabjára írja a verset. Az igazi hangsúly a költészeten van, nem pedig a testiségen. Egy művész számára minden test egyformán szép. Éppen ezért, nem csak modellek képeit várom. Kifejezetten örülnék, ha minél több olyan ember is nevezne, akiknek a testalkata nem a manapság divatoshoz igazodik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top