+ Film

Kis szexuális zaklatási körkép a filmvilágból

szexuális

Michael Egan vádjai nagy nyilvánosságot kaptak Hollywoodban, mert a férfi egyik ügyvédje, Jeff Herman április óta több sajtókonferenciát hívott össze az ügyben.

Visszavonta keresetét az X-Men rendezőjét, Bryan Singert szexuális zaklatással vádoló férfi.

A 31 esztendős Michael Egan áprilisban indított polgári pert Singer ellen egy hawaii bíróságon, azzal vádolva a rendezőt, hogy többször molesztálta őt még tinédzser korában, mikor modellként dolgozott és filmszerepeket vállalt. A férfi szerdán nyújtotta be a keresete önkéntes visszavonásáról szóló dokumentumot.

Singer már korábban folyamodott a per elutasításáért arra hivatkozva, hogy annak állításai beteges koholmányok. A rendező jogi képviselői az ügy újabb fejleményét egyelőre nem kommentálták.

Egan egyébként a szórakoztatóiparban dolgozó további három ember, Gary Goddard, David Neuman és Garth Ancier ellen szintén szexuális zaklatás miatt benyújtott keresetét is visszavonta.

Egan vádjai nagy nyilvánosságot kaptak Hollywoodban, mert a férfi egyik ügyvédje, Jeff Herman április óta több sajtókonferenciát hívott össze az ügyben. Herman és Egan másik jogi képviselője, Mark Gallagher azonban júliusban bejelentették, hogy kiszállnak az ügyből.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top