+ Média

Ki írta idén Jumurdzsák blogját?

jumurdzsák

Több százan kísérték figyelemmel az interneten, majd tippelték meg, ki írt négy héten át izgalmas egri történeteket Jumurdzsák blogjába.

A MTVA munkatársa, Süveges Gergő bújt idén Jumurdzsák szerepébe: több százan kísérték figyelemmel az interneten, majd tippelték meg, ki írt négy héten át izgalmas egri történeteket – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában.

Az Egri csillagok az egyetlen könyv, amelyre úgy emlékszem, hogy egy délután alatt olvastam végig, nagyon sokszor

– mondta Süveges Gergő, aki arról is beszélt, mindig nagyon szívesen utazik Egerbe, mert sok jó, közösségi élmény köti a városhoz. Jumurdzsák blogjáról szólva úgy vélekedett: minden olyan játék, amely humoros, kedvcsináló és amely nem a hagyományos marketing eszközeit használja, mindig figyelemfelkeltő.

avaly Kálloy-Molnár Péter színművész bújt a sorok mögé és írt blogot egri élményeiből. Rázsi Botond alpolgármester szerint hasonló akciók kellenek ahhoz, hogy az „Eger a te történeted” szlogent nemcsak az egriek, hanem az idelátogatók is magukénak érezzék.

Szeretnénk, ha az egriek is ráébrednének, hogy milyen értékekkel teli, sokszínű városban élnek, és ahol mindenki hozzá tud tenni valamit „ehhez az egri történethez” – mondta, hozzátéve: a városba látogatókat pedig arra biztatják, hogy gazdagítsák a saját életüket egy egri epizóddal. Megjegyezte: „nem lehet a babérokon ülni”, újra és újra meg kell teremteni az érdeklődést Eger iránt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top