+ Film

Agyonlőtték a hangtechnikust forgatás közben

agyonlőtték

Szerdán egy Wendy’s étteremnél zajló rabláshoz riasztották a rendőröket a nebraskai Omahába, ide kísérte el őket a tévéstáb.

Lelőtték az idehaza Zsaruk címmel futó dokumentumsorozat egyik stábtagját, amikor éppen egy lövöldözést rögzítettek. Golyóálló mellényt is viselt, de a golyó a hóna alatt hatolt be – írja a hvg.hu.

1989 óta fut az amerikai tévékben a Cops című sorozat, amelynek egyes epizódjait idehaza Zsaruk néven sugározza időnként a TV6 csatorna. A műsor lényege, hogy tévéstábok kísérik el a rendőröket bevetésre, és rögzítik az eseményeket.

Szerdán egy Wendy’s étteremnél zajló rabláshoz riasztották a rendőröket a nebraskai Omahába, ide kísérte el őket a tévéstáb. A rendőrök tüzet nyitottak a fegyveres támadóra, de a tűzharcban eltalálták a stáb hangtechnikus tagját, a 38 éves Bryce Diont, aki hét éve dolgozott a produkciónál és a kameraman mellett rögzítette a hangokat. A tűzharcban a rablót agyonlőtték a rendőrök, róla az derült ki, hogy csak egy airsoft fegyvere volt, vagyis lényegében egy nem halálos sportfegyvere.

A rendőrség az eset körülményeiről azt mondta, hogy a hangtechnikus az étterem előterében tartózkodott, amikor a rabló, Cortez Washington a lövöldözve kifelé tartott az étteremből. A rendőrök viszonozták a tüzet, és az egyik golyó eltalálta a technikust. Az omahai rendőrfőnök, Todd Schmaderer nevetségesnek nevezte azt a feltételezést, hogy a rendőrök a kamerák jelenléte miatt túlspilázták az akciót.

A sorozat 2011-ig a Fox csatornán futott, utána a Spike kábelhálózat futtatta. A produkcióban részt vevő stábtagok golyóálló mellényt is viseltek a forgatás során, a Los Angeles Times szerint Dion is viselt egyet, amikor meglőtték, de a golyó éppen a hóna alatt hatolt be, ahol a ruha nem védte.

Mutatóba itt egy epizód a Zsarukból. Kemény film.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top