+ Irodalom

700 ember 30 órán át fog felolvasni a google plus-on

google plus

Az Anna Karenina felolvasásán az vehet részt, aki regisztrál a google plus-on, ezt már 373 ezren megtették. Többek között egy űrhajós is.

Több mint 700 ember fogja felolvasni a Google+-on és a YouTube közösségi videómegosztón Lev Tolsztoj híres regényét, az Anna Kareninát október elején.

A „Karenina. Az élő kiadvány” elnevezésű akció az orosz íróklasszikus Jasznaja Poljanában lévő egykori birtokán berendezett múzeum és a Google oroszországi leányvállalatának közös akciója. A védnökséget Fjokla Tolsztaja, az író ükunokája vállalta.

A felolvasómaratonon az vehet részt, aki regisztrálja magát a https://plus.google.com/+KareninaLive/posts honlapon. Ezt már több mint 373 ezren tekintették meg. A szervezők a jelentkezők között választják ki azt a több mint 700 embert, aki mintegy 30 óra alatt felolvassa a tragikus hősnőről szóló regényt más helyszínek mellett Moszkvában, Tulában, Vlagyivosztokban, Novoszibirszkben, Párizsban, Los Angelesben. A válogató szeptember 10. és 12. között lesz. Egy-egy felolvasó 30-60 másodperces részletet választhat a regényből.

A résztvevők között máris több híres orosz van, például Georgij Grecsko űrhajós és számos neves színész, rendező, sportoló, blogger.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top