+ Ajánló

Designerek, bútor- és formatervezők figyelem! – Transzformersz

Harmadszorra rendezi meg Transzformersz címmel tárgyátalakító pályázatát a MÜSZI.

2014. szeptember-októberében kerül megrendezésre a Corvin áruház harmadik emeletén a MÜSZI upcycling project-je.

Az egy hónapos programsorozat elsősorban olyan kreatív embereknek szól, akik örömüket lelik a régi tárgyakban, szeretik, ha egy tárgynak története van, és meg is tudják érteni azt. A MÜSZI olyan barkácsolni szerető, professzionális és amatőr alkotókat várnak erre az alkalomra, akik vállalják, hogy egy hónap alatt új lakberendezési vagy belsőépítészeti felhasználásra alkalmas tárgyat hoznak létre az általuk kiválasztott és számukra kedves kacatból. A szervezők igény szerint még szakmai konzultációt is biztosítanak a pályázók számára.

Designerek, bútor- és formatervezők figyelem! - Transzformersz

A 2013-as pályázat munkája. Fotó: Adrián Zoltán

A Transzformersz záróeseménye és egyben csúcspontja október 10-én az átalakított tárgyak aukciója lesz Szentpétery Márton designkritikussal, ami az idei Design Hét programjába is illeszkedik. Az eseményre azokat a lakásukat, hoteljüket, szórakozóhelyüket egyedivé tenni vágyó embereket, otthonteremtőket, vagy azokat a lakberendezőket várják, akik nem elégszenek meg a tömegtermékekkel, hanem néhány egyedi kiegészítővel szeretnék megfűszerezni az általuk teremtett tereket.

Designerek, bútor- és formatervezők figyelem! - Transzformersz

A 2013-as pályázat munkája. Fotó: Adrián Zoltán

Azok a tárgyak, amik az aukción nem kelnek el, később a „Vidd haza a MÜSZIT!” program keretén belül kerülnek további értékesítésre. Mindehhez a szervezők szeptember 12-ig várják a tárgyfelajánlásokat: mindenféle jópofa tárgy jöhet, ami nem nagyobb, mint 1m³, és van benne fantáziát.

Az esemény részletes programjáért nézz fel a Transzformersz Facebook-oldalára. A jelentkezési lap pedig hamarosan elérhető a MÜSZI honlapján.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top