+ Ajánló

Öt koncertet ajánlunk az A38 heti kínálatából

a38

A Szigetnek vége, de így sem maradunk jó koncertek nélkül: most az A38 hajó heti kínálatából szemezgettünk, ahol a héten extrém metáltól a technón keresztül a felnőtt popzenéig minden lesz.

A Szigetnek vége, de így sem maradunk jó koncertek nélkül: most az A38 hajó kínálatából szemezgettünk, ahol a héten extrém metáltól a technón keresztül a felnőtt popzenéig minden lesz.

Mikor? Augusztus 20. (szerda), 20:00
Kik? Hó Márton és a Jégkorszak, Szabó Benedek és a Galaxisok

A tűzijáték megtekintéséhez kitűnő társprogram lehet a két fiatal magyar dalszerző zenekarainak koncertje: Hó Marci 2011-ben mutatkozott be első nagylemezével, amit a tavalyi Csodálatos utazások követett. A Zombie Girlfriendből ismerős Szabó Benedek második lemezét készíti, Kapuzárási piknik című bemutatkozása itt hallgatható meg.

Mikor? Augusztus 21. (csütörtök), 19:30
Kik? Watch My Dying, Begotten Silence

Ki hinné, hogy már 15 éve alakult a Watch My Dying? Pedig így van, bemutatkozó lemezük pedig immáron 10 éves. A különös dalszövegekkel operáló extrém metált játszó WMD tavaly jelentkezett egy hatszámos anyaggal, most pedig hagyományos nyárzáró koncertjüket tartják a hajón,  a zenekar extra hosszú programot ígér. Az előzenekar a Begotten Silence lesz.

Mikor? Augusztus 22. (péntek), 20:00
Kik? Hangmás

A Hangmás nemrég megjárta a nagyszínpados műsort, múlt héten a Szigeten játszottak, most pedig a hajón zárják a nyarat. Az elektronikával bőven megszórt dance-punk-garázs-new wave zenekarnak tavaly adta ki negyedik nagylemezét, idén pedig egy remix-lemez is megjelent a lemezboltok napján.

Mikor? Augusztus 22. (péntek), 22:00
Kik? Telekinesis (SLO), Sickboy, Jade, SKC

Az elektronikus zene szerelmesei sem panaszkodhatnak a héten: a magyar Eatbrain kiadó buliján a szlovén Telekinesis fog rombolni magyar fellépőkkel karöltve.

Mikor? Augusztus 23. szombat 
Kik? Marge

A Marge név Batta Zsuzsannát takarja, akinek első lemeze 2010-ben jelent meg, idén pedig szerepelt a Dal című műsorban is az alábbi dalban. Szombat este a tetőteraszon koncertezik, nemrég Stronger című dalához forgatott klipet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top