+ Prózai OK

Robin Williams videoüzenetet küldött egy beteg lánynak

Amikor a család megtudta, hogy a színész meghalt, úgy döntöttek, megosztják a videót a nyilvánossággal is.

A színész videoüzenetet küldött egy fiatal új-zélandi lánynak, akinél alig fél éve többszörös áttétes rákot állapítottak meg. A lány haldoklik, és bakancslistáján szerepelt, hogy találkozzon kedvencével.

A színész egy rövid, ám annál szívhez szólóbb üzenetet küldött a 21 éves Vivian Wallernek. A lány idén januárban tudta meg, hogy halálos beteg, az orvosok tüdő-, bél- és májrákot diagnosztizáltak nála. Bakancslistát készített, amelyre öt pontot jegyzett fel: férjhez menni, megünnepelni kislánya első és saját huszonegyedik születésnapját, ellátogatni a Cook-szigeteki Rarotogára és találkozni Robin Williamsszel.

Mivel Vivian állapota gyorsan romlott, nem tudott volna az Egyesült Államokba utazni a színészhez, ezért egyik barátja felvette a kapcsolatot Robinnal és kérte: üzenjen a lánynak.

Vivian és férje, Fotó: dailymail.co.uk

Vivian és férje, Fotó: dailymail.co.uk

A Daily Mail cikke arra nem tért ki, Robin Williams mikor rögzítette a felvételt, csak annyi derült ki, a színész e-mailben küldte el a családnak néhány hónappal ezelőtt. A színész szeretetéről és támogatásáról biztosította Viviant, aki férje szerint nagyon örült az üzenetnek. Jack elmondta, amikor megtudták, hogy a színész meghalt, úgy döntöttek, megosztják a videót a nyilvánossággal is, hogy más is megtudhassa, Robin milyen nagyszerű ember volt.

https://www.youtube.com/watch?v=fU4C_qHaRIg

Robin Williams korábban is tett már hasonlót. Ezen a képen egy másik beteg rajongójával Jessica Cole-lal látható, akivel a színész két napot töltött együtt. A színész magánrepülőjén érkezett Jessicához, aki akkor már túl beteg volt ahhoz, hogy ő utazzon Williamshez.

article-2727331-2088901B00000578-216_634x444

Fotó: dailymail.co.uk

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top