+ Szexturista

Szexturista 14.

igazság

Némely nő érzékeny, míg mások finomak és csodálatosak. Ha le akarod pisálni a napot, csináld, csak hagyd őket békén.

Odaát van

Az igazság. A dolgok igaz, vagy tényleges állapota, az adott ténnyel vagy valósággal való egyezés, egy ellenőrzött és vitathatatlan tény, állítás, elv. Az igazság lehet kerek, sovány, gömbölyű, tömör, valótlan, önzetlen, önző, teljes, hamis, fájdalmas, boldog. A tiéd vagy az enyém. Meg a férfiaké.

A férfiak igazsága egyszerűen értelmezhető, ha jól működnek a szenzorjaid, hideg a fejed és a szíved. A lábad nem muszáj, hogy az legyen, olyankor inkább húzz fel egy pár zoknit, vagy masszíroztasd meg velük az átfagyott testrészt. Amelyiknek érzéke van hozzá, és kedveli a szép ívű lábakat, telt combokat, mint például az egyiptomiak, nem tudja megállni, hogy ne csókolgassa, szopogassa egyenként az ujjaidat. Némi élénk színű körömlakkal ráirányíthatod a figyelmet.

Ha zsongana a fejed és a szíved, meg egyéb, testközépi szerved átforrósodna, segítségül itt az értelmező szótár. Különváltan élünk: a feleségem a nappaliban nézi a szappanoperát, én a hálóban a meccset. Törődni fogok veled: napi egy virtuális szex garantált. Nem szeretek csetelni: a feleségem állandóan ellenőrzi a telefonomat. Az utóbbi három hónapban csak veled voltam: a heti kétszeri házastársi szex nem számít bele. Érett férfi vagyok: csak harminchárom másodperc után kezdek el hisztizni, ha nem kapok választ. Egy régi ismerősöm beköltözött hozzám pár hétre, csak az iskolai szünet végéig: élettársam van. Szívesen megmutatom neked a lakóhelyem nevezetességeit: így csak egy repülőjegyet kell vennem, szálloda helyett meg jó lesz a barátom kölcsön kéglije. Tartok tőle, hogy beléd zúgok, és az egyikünknek sem lesz jó, ha függök tőled: a barátnőm éppen az előbb találta meg a meztelen képeid, és most áll a bál. Van kedved elutazni velem Thaiföldre?: Nekem is, álmodozzunk róla közösen a hálószobában, aztán nyáron elviszem a családot. Majd később hívlak: biztosan jó későn lesz, mivel rendesen kielégítetted az elmúlt pár napban, tehát addig nem jutsz eszébe, míg újból rá nem tör a gerjedelem.

Némely nő érzékeny, míg mások finomak és csodálatosak. Ha le akarod pisálni a napot, csináld, csak hagyd őket békén.

Vágyom az igazságot tudni, frászt, mondj nekem hazugságokat, édes, semmi, kis hazugságokat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top